MyDate
  • bigapó
    #41
    mármint hogy mi?

    írtam neki statit, erre visszaírt, hogy tetszem neki (szimpatikus vagyok), aztán elkezdtünk levelezni, jöttek-mentek a levelek, aztán randi megbeszélés (mozi) és aztán ottalvás :) első randin szex gyerekek, azért ilyen se sok van. mondjuk ehhez az kell, hogy mindketten 30 körül vagyunk, szóval önálló, felnőtt emberek:) meg persze közös érdeklődési kör és hamar egymásra hangolódtunk.

    de mint mondtam szerencse is kellett, meg az, hogy speciel Én most nem is akartam becsajozni, erre rögtön összejön. szóval ne görcsöljetek, csak csináljátok ahogy tetszik, nem kell erőlködni, mert az már szar. legyen sima baráti találkozó az első, mert akkor nem izgultok annyira. legyen miről beszélgetni és már sínen vagytok. nagyon kevés dolog kell egy csaj meghódításához, de elég nehéz azt megtalálni, viszont meg lehet:)
    a mostani csajokról nemtok nyilatkozni, de nekem eddig bejöttek a szerelmes versek, sms-ek. azért odavannak, egyszerűen leolvad róluk a bugyi.de van akinek ez sem tetszik, na azt már messzire kerülöm, mert beteg.... :D