• Tababo
    #24
    Én nemtudom te mivel játszol vagy játszottál de az nem Aoc.

    "L2vel legalább annyian tolják mint wowal"-nos ebben igazad van.

    "mai napig egyetlen game sem tudta grafikailag sem tulszárnyalni"-Micsoda?Ez vicc amit írtál.Annyit mondok...Aoc dx10...És nézz körbe.Gyönyörű.Hihetetlen hogy mmo tud ennyire szép lenni.Jelenleg az Aion Beta közelében sem jár grafikailag az l2-t meg inkább hagyjuk.

    "Kicsit jobban kellene a pvp részre figyelni"-Jelenleg majdnem a legfejlettebb pvp rendszere van és a legélvezhetőbb...puszi!

    "Mi az h lvl 60-70ig vagy a pöcsöm tudja meddig senki nemtudja megfingatni az ijászokat"-Ezt nem hiszem el amit írtál.Te játszottál vele?Vagy valami vérpistike haverod mesélte?Ha téged így szivattak vagy haverodat a Rangerek akkor ti baszott bénák lehettek.Barbi Online...Szerintem azzal játszatok.

    "OP idegesítő a legjobban,az egész pvpt alapjaiban teszi élvezhetetlenné!"-Na nézzük.A játékot folyamatosan Ballance-olják.Jelenleg a különbségek minimálisak.Ezt a minimalitást a nagyon ügyes hard pvp játékosok olyan szinten kihasználják hogy levernek másokat.Pl:A Tos jelenleg a legerősebb de ez nem azt jelenti hogy nem verik le mások.Egy ügyes Demo egy szarabb Tos-t szanaszét szed.Még sorolhatnám.Ezek a minimális különbségek minden játékban megvannak.1 évig L2-t toltam.Ott is megvan a legtápabb.

    "A pve....hmm,inkább hagyjuk"-Tény hogy van mit csiszolni.Wowhoz vagy l2-höz képest bisztos de az aoc nem pve játék.Nekem személy szerint nem volt kivetni valóm.Nem hiányoltam belőle semmit.Nem vagyok Pve fan.A pvp-t imádom és azt itt kapom meg a "legtökéletesebben".

    "gyenge közepes"-Imádom mikor olyanok írnak itt véleményt akiknek nincs közük hozzá max trial.kaki neked semmi közöd nem volt ehez a játékhoz.Össze-vissza írkáltál mindenféle szart.Jobb lett volna csendben maradnod...Ökör.