12149940121232355297.jpg
 • czihaki
  #6390
  Amit válaszként írtál zserni annak sajnos semmi értelme nincs. A 3 dimenziónak semmi köze az IDŐ-keletkezéséhez----- Az IDŐ=Térfeszültség amit a felszabadult energiák teremtenek meg. Csak kérdés milyen töltésű energiák?---mennyire magas feszültségűek?-- és hogy egyetlen energia feszültsége, vagy egy szabad Teret csupán érintő vagy átsugárzó energiákról van szó,---vagy mint a Földünk esetében az energiának mind a két töltésének EGYMÁST KERESZTEZŐ sugárzó mozgásának eredménye a tér-feszültség.

  A Dimenzió elnevezést az ember találta ki hogy megtudja határozni a térbeli helyzetét semmi köze az IDŐ-höz.-- amely olyan tér-feszültség ami befolyásolhatja nem csak élettelen mozgását de mivel az élet biológiailag ebben keletkezett és élt a szervezete ehhez van működésileg kódolva.

  Ha egy ember pl. komába kerül miután újraélesztették, akkor előfordulhat, hogy azért marad vegetáló test, mert az egyik energia hálózata eltávozott a testéből és csak a másik energia hálózata és a szervei működnek > az idő lelassul a testében.

  S ez érvényes a Földünk elhagyása után a Naprendszer Terében is s még inkább olyan bolygón mint a Mars.-- Annak a felszínén lehet feszültség ami kintről éri a felszínét, de az nem a saját ZÁRT-TERŰ TÉR-feszültsége.

  Egyébként ne aggódj megírtam a NASAnak,----több mint 10 évvel ezelőtt!--- hogy mire vigyázzanak és hogy valamiképp teremteniük kellene egy belső Tér-feszültséget az űrhajókon.