12149940121232355297.jpg
  • czihaki
    #6388
    Zserni- az időt az ember megszokásból az órájára pillantva képzeli el-- pedig az IDŐ= Tér-feszültség -- ezt Einstein kezdte megoldani, de miután eljutott az egyenletének leírásához, utána már nem volt lehetősége bővebben átgondolni se befejezni a meghatározását mivel szegény meghalt. A mostani fizikusok csupán az Általa meghagyott egyenleteit használják fel. Holott az IDŐ= egy olyan Tér-feszültség, amelyet a Földünk energetikája teremtett meg. A Földünk KETTŐ energia töltésének egymást keresztező kisugárzása a Térben amely a felszín közelben teremti meg az életnek fontos Tér-feszültséget=IDŐT Ahogy távolodunk ettől a Tértől úgy változik az IDŐ sebessége-- a Földünk belsejébe lefelé haladva-- illetve a Földünk légterétől eltávolodva fokozatosan lassul az idő, mert a két töltése a földi energiának egymástól eltávolodik.----Ha viszont az űrhajókkal elhagyják majd a földi energetikai kisugárzást, akkor attól tartok hogy nem csak annyival fog lassulni mint most az Űrhajósok mérik fent, hanem sokkal drasztikusabban. A Marson pedig azért nem lesz idő, mivel még nincs magnetoszféra energia (----negatív töltésű fehér energia, se pedig a belsejéből kisugárzó pozitív töltésű fekete energia körülötte, mert még nem aktív energetikailag mint a Földünk---)
    A fizikusaink és a csillagászok, az univerzumban kutatnak a fekete energia után --ha-ha-ha-- holott a Földünk anyagából az sugárzik ki-- ez biztosítja tulajdonképpen a gravitációs erőt!!
    --- A magnetoszféra elnevezéséhez kölcsönvették a Magnezit tulajdonságát-- ezzel próbálták megmagyarázni a magnetoszféra létezését és kizáródását majd visszazáródását.--- Holott energia szabadult fel az anyag felbomlásakor aminek KETTŐ töltése van-- és ezek igyekeznek elkerülni egymást szerencsére-- egyik a talpunk alatt száguldozik az anyagban és az izzó láva örvényekben-ez a fekete energia----A másik a Fehér energia a Föld közepén képződött hatalmas térben egy MAGOT alakított ki magának és abból záródik ki majd oda tér vissza--- A MAG egyáltalán nem forró , nem igaz és plazmaszerű tágulni, de megnyílni is képes fala van!! Nem forró vas van benne, hanem Higanyféle. A MAGOT széles, ÜRES sötét Tér veszi körül kb 2000-2500 km széles.-- A Földünk valamikor i.e pár ezer évvel sokkal kisebb volt!!!