12149940121232355297.jpg
 • maki85
  #6349
  Nekik nem a fizikai erőnk kell, hanem belőlünk táplálkoznak. Legalább is így magyarázta régebben. Ezért vagyunk mi, szerinte, karámba bezárt tudatlan malacok.
  Na persze ő nem, mert ő mindennel aprólékosan tisztában van, sőt még azt is ki tudja játszani, hogy az alienek észrevegyék, hogy kilóg a többi disznó közül. Nem mellesleg még az is elképzelhető, hogy az ufok nem olvassák az sg.hu-t, nem látják hogy lázítja a többi hülye pocát.
  Kérdeztem tőle régebben, hogy mit esznek rólunk, belőlünk, de csak hablatyolt össze-vissza, úgy mint az utóbbi válaszában is. Végül azonban a sokadik csörte után kinyögte, hogy ők a mi negatív energiáinkból táplálkoznak. Tehát, ha mi mindannyian pozitív érzésekkel szereljük fel magunkat, mindenki szeret mindenkit, akkor az alienek fel fogják hajigálni a papucsokat. Éhen dögölnek.
  Ő pedig bizonyára alu csákót hord, mivel olykor frankón elengedi magát az ordenáré felé, de "ők" ezt biza nem látják.
  No de mily fura, ezt az akkori faék magyarázatát elfelejtette, mert azóta bárki is kérdezi tőle, hogy mit is abrakolnak belőlünk az idegenek, csak nyomatja a sületlenségeit. Oly annyira, hogy a legújabb bili szöveg az, hogy már rengeteg embert elraboltak, és kint tenyésztik őket a világűrben.
  Még talán nevetni is lehetne az egészen, azonban inkább bőgésre ad okot az a tény, hogy ők vannak többen.
  Azt viszont nem értem, hogy miért nem mondja neki valamekyik családtag: NO de PAPA!!!!!!!
  Utoljára szerkesztette: maki85, 2019.05.06. 10:58:50