12149940121232355297.jpg
  • czihaki
    #6249
    Zephyr-Már a 6212 beírásomat se olvastad figyelmesen- és már akkor belém kötöttél s szinte kihoztátok belőlem a múltat- ami mostanság sajnos mindig elől van, mert csak a múlt emléke van már velem.

    Amit pedig a férjemmel kapcsolatban írtál- akkor nem öreg volt hanem 30 éves.Vettünk egy telket és csináltunk reá egy fabódét amibe a két kis gyermekünkkel beköltöztük azzal hogy a télen megtervezett házunk egy részét felépítjük őszig. De sajnos a férjem családja és az én famíliám is egyfolytában a férjemnek károgott, hogy az a pénz ami van nekünk legfeljebb egy odúra lehet elég-- Hiába próbáltam erőt adni a férjemnek és hogy ne hallgasson senkire, ő még is menekült és oda ahol télen egy elvált nőnél laktunk. Engem ugyan nem érdekelt mert nem gondoltam semmire csak a menekülésére-- de az már feldühített, hogy amikor elkezdtük az alapot betonozni a betonozás közben hagyott egyedül és ezt megismételte más napokon is vagy nem jött haza vagy tökrészegen érkezett-- Ezért zavartam el akkor hogy megbüntessem hogy tanulja meg hogy ilyen téren nem ismerek megbocsájtást. Tanulja meg, hogy nem hallgat többé senkire és nem dől be hízelgő kurvának, mert az a nő az volt, egy helyen dolgoztunk Ő műszaki rajzoló volt én könyvelő viszont minden vállalati mérnökkel viszonya volt a tervező szoba öltöző fülkéjébe. Egy vállalati bulin tudtam meg. A férjemet figyelmeztettem is hogy ne menjen be váratlanul, mert lehet hogy valaki éppen haza kíséri-- de bement és igazam lett. Részegen jött haza és úgy mesélte el. De ettől még elcsavargott pedig előtte soha nem ivott de a fejét tele dumáltak, így építkezéstől menekült-- Ezért küldtem el. egyébként nagyon rendes ember volt csak sajnos befolyásolható és bizonytalan sok mindenbe, mert a szülei vadállatok voltak, amikor megismertem három szót nem tudott kimondani annyira dadogott mivel balkezes volt és az iskolában is és otthon is állandóan ütötték a kezét és a fejét és ettől dadogós lett de a szülök utána is, ok nélkül.2 év alatt tudtam megtanítani szépen beszélni, majd beiratkoztam középsuliba estire és magam mellé ültettem hogy leérettségizzen közben megtanítottam lakást festeni amiből mester vizsgát is letett-- le is érettségizett Bár én az első után ott hagytam mivel én 2 év alatt érettségiztem le azt terveztem hogy felvételizek a Közgaz egyetemre a munkahelyem is hozzájárult volna-- De a szülei akkor is telebeszélték a fejét így a felvételire nem tudtam elmenni mert a kisebbik gyerekünk beteg lett, otthon nem hagyhattam a nagyobbikra, aki még szintén kis gyerek volt, a férjem pedig hiába vártam nem jött haza helyesebben csak este felé tök részegen akkor is.--- Ezért is adtam adtam el a szegedi házunkat és költöztem fel Pestre és vettem telket Érden, mert elegem volt a famíliájából--Attól kezdve hogy megtanítottam lakásokat festeni attól kezdve a szülők csalták magukhoz és minden voltam csak jó nem egyfolytában ellenem beszéltek kitalált dolgokat. Ahelyett hogy megköszönték volna,hogy mennyi mindenre megtanítottam a fiúkat.Szépen beszélni, viselkedni, szakmát tanítottam, középiskolába járt. Az érettségit már Pesten szerezte meg. Budán már művezetőként helyezkedett el az Ingatlan kezelő Váll.hoz.

    Csak büntetésből küldtem el, rajta múlott mikor jön vissza és kér bocsánatot-- de sokáig 3 évig nem volt bátorsága. viszont az egész fizetését elküldte a nagyobbik gyerekkel akit az iskolában megkeresett.

    Az én rokonságom se volt jó-- hiszen én sose éltem velük édesanyám TBC volt a tüdeje a csontja és a BŐRE IS és fiatalon halt meg- ezért kerültem intézetbe- és a rokonság megrémült hogy két kicsi gyerekkel megjelentem azt akarták hogy menjünk vissza szegedre ezért tromfolták a férjem ők is.-- Olyan szép lett a házunk egy része, de még kicsi de magas amibe ősszel beköltöztem a gyerekekkel, hogy az a boszorka nagyanyám amikor kijött elhaladt a házunk előtt odút keresett-- az utcában a szomszédok küldték vissza, hogy abban a házba lakok a két kicsivel, aminek a homlokzat kövezetébe be van vésve VIKTÓRIA..

    Az pedig hogy én mennyi ismerettel rendelkezem az legyen az én dolgom mindenesetre bármit tudni akartam akkor vagy tanultam vagy könyvtárakat bújtam.-- Ezért lett házunk is.