12149940121232355297.jpg
  • czihaki
    #6236
    Úgy látszik zephyr neked még nem volt dolgod erőszakos állattal-- mert akkor tudnád hogy az ilyennek nem lehet csak lefogni a karját, mert akkor veled szemben válna még agresszívabbá. S mivel te soha nem voltál szép kívánatos fiatal nő, így azzal se vagy tisztába hogy mit jelent ha egy ösztönállat erőszakkal közeledik egy fiatal nőhöz, hogy megszerezze magának a testét. az ilyet nem lehet se kéréssel, se lefogással leállítani. Az ilyen állatot csak ököllel orrba vágva és tökön rúgva lehet megfékezni. Sajnos nekem volt párszor ilyenre szükségem ha kéréssel fordultam egy-egy vezetőhöz, akik a kérésem azzal a feltétellel teljesítették volna, ha a testemet adom érte. Az ilyen ilyen aljas szemétláda csak azt érdemli, hogy a tökét rugja szét az ember- Vagy abban az esetben, ha valaki ok nélkül bántalmaz nyilvánosan városi rendőr kapitány létére egy nőt, az ilyen rangjával visszaélő szintén megérdemli azt, hogy a nő visszaüssön de úgy hogy egy életre ne felejtse el, hogy egy két gyermekes anyát ok nélkül nincs joga így megalázni, s talán az én figyelmeztető viselkedésemre más nővel nem lesz mersze nyilvánosan ráadásul ok nélkül, így viselkedni többé.

    Továbbá úgy látom te direkt azért vagy itt fent, hogy mások beírását olvasva legyen kikkel kötekednek és önmagad a legokosabbnak, legbölcsebbnek feltüntetni mindenki előtt. Csak ebben nagyon tévedsz kedves kis-unokám-- Majd ha megélsz 76 évet mint én, aki egyedül saját maga teremtett meg mindent ami az élethez szükséges, akkor majd talán lesz annyi tapasztalatod és ismereted, mint amennyit én szereztem életem során.

    S bármilyen téma van feltéve, akkor nem a a másik életében kell vájkálni, hanem mindenki írja meg a témával kapcsolatos észrevételét vagy ismeretét és azt úgy elfogadni, hogy a másikat nem sértegetitek. Inkább csak egymás ismeretét kellene kiegészíteni a mások hozzászólásán pedig, ítélkezés nélkül elgondolkodni. Hiszen maga a téma is nagyon érdekes, elvégre már maga az fantasztikus, hogy a földi életen kívül, sok ezer bolygón létezhet élet az univerzumban- és ebben az a legizgalmasabb, hogy különböző anyag összetételű bolygókon, egymástól különböző minőségű testtel és különböző tudattal, képességgel is rendelkezhetnek szóval teljesen más életek is lehetnek mint a földi.