-
czihaki #6201 Ha arra célzol, hogy keleten kínai vagy koreai férfit a lelkem agyonütött, abban igazad van, de az ÉNEM ebben ártatlan a lelkem ütötte agyon. ÉN magam is megdöbbentem ezen. De sokat gondolkodtam ezen hogy miképp tehetett ilyesmit a lelkem amikor bárhol jártunk, mindenhol főleg a szeretete érvényesült? S talán okkal tette ha belegondolok a saját gyermekkoromban, fiatal kamasz koromban átélt emberi aljasságokra ami 23 éves koromig megkeserítette az életem és tulajdonképpen ÉN magam is egy vadállattá váltam ez idő alatt. S elképzelhető hogy a lelkem ugyan úgy átélte azt a sok embertelen aljasságot és megtapasztalhatta" az ÉNEM agresszív védekezését. Kezdem azzal hogy a vér szerinti apám és felesége módosak voltak és még se támogattak amikor kikerültem az intézetből 15 évesen holott kitűnő tanuló voltam és az intézet Budára íratott be tanító képzőbe hogy minél előbb legyen megélhetésem- így mivel nem fizették a kollégiumot és nem támogattak egyáltalán az utcára kerültem--- de előtte is ha magukhoz vettek mindig el kellett szöknöm vissza az intézetbe mert csak cselédnek kellettem és szinte állandóan vert a nevelőanyám mert élvezte. Így éltem át 56-ot is magukhoz kivittek és dolgoztattak, valamint naponta nekem kellett a legnagyobb lövöldözés ellenére is a lopott dolgaikat haza vinni, mert ők ki se mozdultak a boltból ahol dolgoztak éjjel is ott aludtak- Napközben pedig a boltban dolgoztattak ha reggel késtem, mert odafelé haladni nem volt könnyű ha az utcán lövöldöztek és a ruszki tankok vonultak és lőttek a késésem miatt az a banya szinte agyon vert - Mikor vége lett a forradalomnak utána is csak dolgoztattak volna a boltban, de a továbbtanulásom megtagadták, pedig azt ígérték amikor kihoztak az intézetből, hogy tanulhatok..Így ott hagytam őket ismét és munkát kerestem és albérletben éltem-- csak hát szemrevaló" fiatal lány voltam és emiatt sok erőszakos állattal találkoztam munkahelyen vagy az albérletben vagy amikor egy kedves férfit megjátszó sráchoz feleségül mentem, hogy valakihez tartozhassak- majd kiderült hogy ő és az apja alkoholisták voltak és mind kettő részegen agresszív az apja még pedofil állat is volt és az életét börtönben élte le végül, mert a szomszédunkat baltával lefejezte és bizony ÉN állattá váltam szinte mellettük, mert másképp nem tudtam védekezni, de ott se tudtam őket hagyni mert nagyon hamar lett gyermekünk és miatta várnom kellett amíg pelenkás gyerek volt és csak utána tudtam az ország másik felébe elszökni tőlük a kisfiammal. De sajnos mivel szemrevaló fiatal nő voltam, több vezető is visszaélt a beosztásával így kénytelen voltam agresszív módon tisztességre tanítani őket! ---Vagy is azt gondolom azt amit ÉN átéltem és amire kényszerültem a gazemberekkel szembe azt a lelkem ugyan úgy átélte, és ezért nem nézte el a keleti férfi gyerekekkel szembeni brutalitást. Bár a lelkünk öntörvényű, de ahogy a lelkünk képes hatni az ÉN-ünkre ugyan úgy az ÉN élete és személyisége is visszahatni képes ezek szerint a lélek gondolkodására és cselekvéseire. Mert az is különös volt hogy nagyon sok gyermeket gyógyított a lelkem bárhol a világon, de -felnőttet vagy gazdag gyermeket soha nem gyógyított, csak a nyomorban élő gyermekeket.-- ez is az ÉN-től átvett lehetett-