12149940121232355297.jpg
  • czihaki
    Ez igy igaz minden maki85 a test-elhagyás képességem az én időmben ha az oroszok tudomást szeretek volna akkor erőszakkal is kivittek volna magukhoz mert a legtökéletesebb kémet nyerhették volna ezzel. aztán utána szándékomban állt bemutatni a Szkeptikus társaságoknak akikkel le is tárgyaltam-- többel is amerikai, angol, ausztrál és egy indiaival-- de egy súlyos családi probléma miatt szívinfarktust kaptam--azóta vacak a szívem- de még igy vállaltam volna miután már itthon voltam, mert mindegyik külön külön 1-millió dollárt fizetett volna -- de ""a lelkem bármilyen messzire távoztam el a testemtől mikor letelt az egy perc, visszatért és jó nagyot csapott a szívemre"-- sajnos le kellett mindent mondanom-- pedig ma jól jönne az a pénz mert a drága férjem meghalt és most egyedül nyugdíjból nevelem az unokámat aki nem fejezte be még a középiskolát. Egyébként az unokáim ültettek a számgéphez kötelezővé tették, mert addig itt ülök és pihenek. Csodálatos fiuk lettek az unokáim 24 és 18 évesek és nagyon szeretnek és vigyáznak reám.