12149940121232355297.jpg
  • czihaki
    hiper fizikus amit írtam az nem hülyeség és nem kitaláció, hanem több éves tapasztalat. Ami élő azért él mert energia élteti, részben a sejtek energiája, másrészt pedig a testet átszövő, két energia hálózat. Nevezhető az egyik a test-léleknek a másik a szellemi- léleknek. A test-lélek irányítja és érzékeli a test és az agy működését, illetve biztosítja az izomzat erejét is. A szellemi lélek mindent érzékel, mindent irányít még a test-lélek működésébe is képes beleavatkozni, majd a test átszövése után a test, külső felét szövi át és sugároz ki a környezete felé érzékelve a körülötte levő világot is.De arra is képes hogy önmagából kisugározzon kisebb hullámokat elküldve messzebbre ahol érzékel és hall is majd visszatér és tudatosítja az ÉN-nel. ezt nevezik megérzésnek-- Az ÉN-t tulajdonképpen a test-lélek és a szellemi lélek együtt alkotják amit jellegzetessé tehet a test és az agy fejlettsége, tökéletessége vagy tökéletlensége. A biológiai idő jelen van a testben ezt a két lélek energia egymást majd nem keresztező mozgásukkal alkotják meg, mint a biológiai időt-- amíg ez a kettő létezik a testben addig az idő is aktív a testben ha bármelyik megszűnik a testben akkor az idő vagy egy helybe topog (koma állapot) vagy megszűnik és a élet meghal. Ez nem kitaláció hanem érzékeléssel szerezett tapasztalat-- (több éven keresztül intenzív nővérként komában fekvő betegekkel foglalkoztam és az Ő testben áramló lélek energiájukat érzékeltem, mert a képességem adott volt hozzá. Igy megtudtam állapítani hogy vissza fog térni az életbe vagy meghal, vagy éber komában marad. Ezt a pályát 30 évesen azért választottam ott hagyva a könyvelői munkám, mert a képességeimet akartam megérteni, mivel anélkül nagyon idegesítőek voltak-- Ezért ismét tanultam és klinikán mentem dolgozni. Viszont az is nagyon érdekelt, hogy egy másik nagyon ritka képességem is megértsem amivel bejárhattam az egész világot az égtől a Föld belsejéig-- Ez csodálatos de ugyan akkor félelmetes képesség volt számomra mind addig amig meg nem értettem miképp juthattam a világunk másik felébe vagy épp amitől pl. frászt kaptam föld alá egy koporsó belsejébe. Mert az hogy mivel vagyok ott bárhol sokáig abból semmit nem láttam -nem emlékeztem önmagamra-- Attól kezdve viszont hogy a komában fekvő emberekkel foglalkoztam, érdekes módon a saját lelkem már nem blokkolta le az agy memóriáját és visszatértemkor emlékeztem arra mivel távoztam el és hogy nézett ki-- Az élő szellemi lélek aranysárga színnel világit de a feszültsége általában a ceruza elem feszültségénél is gyengébb az enyém sokkal erősebb volt, még ma is erősebb mint más embernek. Azzal az energiával sugároztam a testbe vagy a fejbe- így hoztam vissza olyan komában levő betegeket akikről már lemondtak az orvosok- a vizit is elhaladt az ágyuk mellett-- viszont nem gyógyítottam olyan komást akiknek a testében már nem volt ott a szellemi lélek csak mint test vegetált.-- Viszont foglalkoztam olyan komás beteggel aki agyhalott lett gázmérgezéstől viszont a szellemi lelke a testében volt még.-- A lélek képes volt kissé kinyitni a szemét és figyelt arra tudatilag amit mondtam neki és meg is értette, mert sírni kezdett azért mert a lelke boldog volt tőle- elmondtam hogy a felesége és a két gyermeke már otthon vannak és jól vannak, mert ők a másik helységben aludtak igy csak kicsi gázmérgezést szenvedtek. Egy hét múlva meghalt, de addig minden éjszaka figyelt reám amikor vele foglalkoztam.
    A Földünk belsejét is megjártam az volt az utolsó kísérletem és így szembesültem azzal, hogy a földünkben felszabadult energiának mind a két töltésű energiája jelen van a bolygónkban az egyik a negatív töltése a MAGban, a másik pozitív töltésű fekete energia a felbomlott izzó anyagban rohangál! A Földünk belső szerkezete, és eddigi fejlődése, belső változása, teljesen más, mint ahogy a geológusok teóriázzák. A Fekete energia állandó körbe rohanása az izzó láva örvényekkel tette lehetővé azt hogy a Föld a tengelye körül forogjon!! ennek az energiának a kisugárzása tulajdonképpen a gravitációs erő.-- Pl van olyan hely az óceánoknál ahol a nagy mélységű víz leárnyékolja a gravitációs erőt. Ott inkább a súlya miatt és a víz természetes tulajdonsága miatt süllyed el bármi, nem a gravitációs erő miatt. A Földünk haldoklik ami eltarthat több ezer esztendeig-- mert nem kihűlő bolygó, hanem belülről kifelé, a kéreg felé fokozatosan felbomló, izzóvá váló, gázos bolygóvá fog válni.-- Nem lassul a Föld forgása, hanem a tömege növekszik ezért a tengely körüli forgása is mindig tovább fog tartani, vagy is hosszabb lesz időben az egy nap,> hónapok>évek Valamikor az idő kezdetén a Földünk csak saccolva" kb 3000-4000 km sugarú tömeggel lehetett kisebb. Mivel a MAG kb 1000 km átmérőjű, viszont körbe fogja kb 2500-3000 km széles sötét Űres- Tér !!!-- Gondolkodj hiper fizikus -- Lehet hogy a geofizikusok egy része ezt tudja, csak felsőbb" utasításra eltusolják és azt fogadtatnak el mindenkivel, amit ők akarnak. Miért? csak gondolj bele miképp lehetne kimenteni az egész emberiséget, egy olyan bolygóról amelyik életveszélyessé válik, egy nagyon távoli élhető bolygóra? Még akkor se lehetne ha a bűnözőket elmebetegeket itt hagynák-- addigra ráadásul a 12-13 milliárdot is meg fogja haladni a lélek száma az emberi fajnak-- nem különös, hogy egyre több ország vezető rétege kezdett foglalkozni az űrutazással?