12149940121232355297.jpg
  • Irasidus
    #6126
    Most idézted be, hogy miért tévedtél. #6121 Erre megkérdezed, hogy miért nem vonhatsz le más következtetést. Természetesen, félre teheted a szövegsértést, és a józan észt, és mást is kiolvashatsz ami oda van írva. Jogodban áll hülyének lenni, nyugalom. De ugyan már, én miért ne írhatnám le, hogy a szövegben más van írva, mint amit állítasz? Na ugye.

    #6122 - Hogy ezzel mit akarsz mondani, nem tudom. Van egy feltételezés, hogy tőlünk eltérő életformákat nehezebb, vagy szinte lehetetlen felismerni. Ez nem cáfol semmit, abból amit én állítottam. Kicsit mintha random módon vágnál be idézeteket... Szerintem nem is érted amit olvasol, bár engem vádolsz ilyennel. Szép.

    "Egyszer írtam nekik egy levelet, bár igaz, hogy nem válaszoltak XDD Hát ezért hivatkoztam a bloggra."

    Te jó ég. Ez valamilyen érv akart lenni? Olyan téged olvasni, mint egy alkoholistával beszélgetni, Random módon, ami eszébe jut, totál értelmetlen zagyvaságok, tényleg nincs semmi értelme. Elképesztő. Te iszol közben? :O

    "Ha azt írtam volna, hogy a blogg az ufohívők bibliája, akkor abba kötöttél volna bele."

    A kötözködés és kritika még mindig nem ugyanaz. Aki nem ért veled egyet, az nem kötözködik. Te képtelen vagy a vitára, fogalmad sincs az micsoda. Sajnálom.

    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.08.28. 05:58:55