12149940121232355297.jpg
  • Irasidus
    #6059
    A világ nem random módon működik, hanem törvényszerűségek szerint. Ezeknek a törvényszerűségeknek a feltárást hívják tudománynak. Amit állítasz arra nem csak tudományos eredmény nincs, de szemiféle alapja, vagy oka sincs annak, amiben kételkedsz. Legalábbis semmit nem hoztál fel, és erős a gyanú, hogy nem is fogsz. Ez pusztán értelmetlen, önmagáért való kételkedés, óvódás kori nevén: hiszem ha látom...

    "Irdatlansuskus kolléga elmagyarázta, hogy az antigravitációs hajtómű amiatt nem műkődhet, mert ellentmond a fizika törvényeinek. Vagy csak egy konkrét törvénynek, már nem emlékszem. Mondjuk akkor sem, most sem értek vele egyet.."

    Arra sem emlékszel, hogy mit írtam, de nem értesz velem egyett? LoL. Prekocepció rulez. Amúgy meg, ezért nem lehet veled érdemben vitatkozni, mert oda sem figyelsz a másikra, csak a saját mondókádat mantrázod. Mindegy is, hogy másik mit mond, igaz? Amúgy nem ezt írtam amit. De sokszor nem is titkolod, hogy az itten tevékenységed az trollkodás. Mint ahogy a vízzel hajtott autó sem az, á dehogy. Ugye?
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.08.24. 21:15:13