zserni#5735
Jó kérdések, könyvet lehetne írni válaszként... Persze a könyv meg van írva, és mindig is meg volt írva, (nem egy, de számtalan) csak ahhoz, hogy olvasni tudjál bennük, mindent el kellene felejtsél amit tudni vélsz, ahhoz, hogy olvasni tudjál bennük.
A meggyőződésemet nem hitre és nem szimpátiára alapoztam, hanem képes voltam megválni mindentől ami "normális" és elfogadni sokszor a kényelmetlenebb valóságot is.
Nem vélem úgy, hogy a szabad akarat csak illúzió, hanem tudom, hogy az eltérített árnyék (holografikus) világban a látásunk (érzékelésünk) végtelenül le van korlátozva, így amit nem látunk, nem is akarunk.
A lényeg éppen az, hogy nem csak egy számítógép program vagyunk, hanem egy végtelen tudatosság határok és korlátok nélkül, akiknek a "szelleme" egy fake világban van manifesztálódva, és a kiút csak akkor lehetséges a "mókuskerékből", ha még itt erre rájössz..
Nem gondolom, hogy egy fél óra elég ahhoz, hogy elfelejtsd azt, amit eddig tudni véltél, de arra talán elég, hogy elgondolkodj azon, hogy mi lenne ha... David Icke itt foglalja legrövidebben össze egy fél órában: Ki építette a Mátrixot (angol)