-
overseer-7 #5664 Az UFO acroním jelentését mindenki ismeri. Azonosítatlan repülő objektum.
Viszont a közhasználatban úgy terjedt el, hogy olyan repülő tárgy, amit az idegenek irányítanak.
Én is és a többiek is ebben az értelemben használjuk.
Egyébként meg nem hiszek abban, hogy az ufókat úgymond a "biológiai" idegenek irányítják.
Én úgy gondolom, hogy a biológiai idegen lények azok bábok. A kis szürkékre gondolok.
Ha az emberiség túlélne, és eltelne több száz millió év felettünk. Az mellett, hogy mi is nagyon megváltoznánk, más valami is történne. Teljesen megváltozna minden velünk kapcsolatos dolog.
Amit ma társadalomnak nevezünk.. és amit hatalmi birodalomnak hívunk.. tovább fog fejlődni más valamivé.
Csak pár ezer éves jelenség a birodalom és az emberi társadalom jelensége.
Az evolució szereti a társadalmakat, a szervezettséget, ezért megőrzi és tovább fejleszti.
Én úgy gondolom, hogy több száz millió év múlva a post-emberiség hasonlóan fog kinézni a hangyák társadalmához.
Ez egy technológiai társadalom lesz, de már nem úgy lesz jelen benne az ember mint ma. Nem lesz jelen a szabad akarat.
Nem tarthatjuk meg a független cselekvőképességünket. A jövőben, akár csak pár száz év múlva is akár egyetlen ember a technológiával képes lesz milliók elpusztítására, talán az akkori hétköznapi technológiai eszközökkel is.
Ez egy megatrend, tehát nem igen lehet megállítani. Kövek, dárdák, nyilak .. atombomba, biológiai és vegyi tömegpusztító fegyverek.
A társadalmunkban jelen lesz majd szerintem egy omnipotens, omniscience, szinte mindentudó, mindenható lény.
Ez lesz a társadalmi piramis tetején. Csak egy ilyen lény lehet majd a bolygón, különben mind meghalunk.
Ez a lény fogja irányítani majd a "hangyabolyt". Nem cselekedhet senki és semmi az akarata ellen.
Tehát mi emberek is bábok leszünk csupán, egy olyan státuszban mint a háziállataink vannak.
Nagyon korlátozott szabad akarattal fogunk rendelkezni a valódi világban.
Persze közben elképzelhető, hogy lesznek más szellemi világok, ahol az emberi önzés, irányítás és hatalomvágy nem lesz hatással semmire. Talán ezek ilyen szimulációk lesznek.
Bármi megtörténhet. Ilyesmiken érdemes gondolkodni azért, ha valakit érdekel a téma.
Tehát szerintem a biológiai idegenek, alapvetően nem olyan lények mint mi.
Ők inkább hasonlítanak egy kabáthoz.. egy ruhához.
..szerintem (nem állítom)