12149940121232355297.jpg
  • Irasidus
    Te nem értesz engem. Itt nem arról van szó mit állítasz, hanem mit gondolsz - tudatalatt. Amikor valaki ufora gondol, akkor nem ismeretlen repülő tárgyra gondol, hanem földönkívülire. Ha nem így lenne, nem ebben a topicban lenne erről vita, és te sem itt hoznád szóba, sokadszorra. Szóval nem kell kimondani, hogy tudjam itt kettős értelemben használjátok, mint a politikusok. Ezt mondod, de másra gondolsz. De ne érts félre, én nem feltételezek ebben tudatosságot a részedről, ez tudatalatt működik.

Még egyszer, nem attól lesz egy ilyen észlelés több a semminél, hogy hiteles. Az, hogy hiteles annyit jelent, hogy tényleg látott valamit - amiről fogalma sincs, hogy mit látott. Tehát nem látott egy ismeretlen űrhajót, hanem nagy büdös értékelhetetlen l@fasz látta. Ami bármi lehet, és bármi is, olyan sok bármi, hogy felsorolni is irdatlan sok lenne, hogy mi mindent néznek ufonak. Valamiről vagy van adatom - és ennek fényébe meg tudom állapítani, hogy az ismeretlen valami, vagy nincs adatom, és akkor semmit sem tudok mondani. Ez két külön dolog, és ahoz, hogy értékelhető legyen az észlelés, az előbbinek kellene bekövetkeznie. Ilyen még nem történt, azaz bizonyíték hiányzik, csak olyanok vannak (a csalókat, hülyéket, és egyebeket leszámítva) akiknek fogalmuk sincs mit láttak. Ezzel még a hétköznapi logika szerint sem lehet mit kezdeni, és főleg nem messzemenő következtetés levonni. Azaz semmi keresnivalója a topicban az UFOknak. Ennyi.

És akkor még egyszer újfent, itt egy teljesen új hazugságvizsgáló eszközről van szó. És nem úgy általában a hazugságvizsgálatról. Egy hangfelvételről megállapítani, hogy hazudik vagy sem, azért az nem ugyanaz, mintha bedrótoznának, előzetes ellenőrzőkérdéseket tennének fel, vizsgálnák a pulzusod, és mit tudom én még mit. Ne keverjük, a szezont a fazonnal. Viszont megint csak nem figyeltél, tök mindegy, hogy ez a vizsgálat mit állapított meg, az űrhajósok ettől függetlenül tényleg igazat mondtak. Ebben soha, senki nem kételkedett. Ennyi.
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.05.06. 20:19:19