-
overseer-7 #5648 "Mit értesz ufók cáfolata alatt?"
Úgy gondolom, hogy az UFO és a földön kívüli élet ugyan az a kategória mint Isten.
Ha a tömeget akarom manipulálni, (a tömeget aminek száz féle akarata van és száz féle érdeket növeszt ) létre kell hoznom egy konstrukciót, amire azt tudom mondani, hogy az feletted áll. Ezt a konstrukciót úgy kell megalkotnom,hogy azt ne lehessen cáfolni. Vagyis hiába nem látod, nem érzékeled, nem mérhető, nem bizonyítható a megléte, az akkor is valódi és az teszi valódivá, hogy HINNED KELL benne.
Nagyon veszélyes a hit. Ez a társadalom megszervezésének, a HATALOM, az uralkodó akaratának másokra való kivetítésének az alapja.
Ha én azt mondom, hogy menj gyilkolni, vagy.. fogadd el, ne lázadozz az ellen, hogy én igazságtalan vagyok és gyilkolok. Akkor a hatalmam és felsőbbrendűségem képlékeny és le fogják rombolni.
De ha azt mondom, hogy Isten akarja úgy, hogy így legyen. Isten akarja, hogy hierarchiában éljünk, hogy háborúzzunk, hogy tűrjünk stb..
Így működik a hit. Érdekes, hogy a pénz működése is a HIT en alapul.
A pénz is egy fajta isten koncepció. Azért fogadod el a pénzt az adásvételkor, mert hiszel benne, hogy a pénz értékes. Hiába nincs mögötte értékfedezet, működteti a hiten keresztül a piacgazdaságot.
Ha az ufo témával foglalkozunk, ki kell zárni a hitet.
Jobb az, hogyha nem vitatkozunk azon, hogy léteznek vagy nem léteznek.
Fogadjuk el, hogy az ufo egy olyan jelenség ami istenhez hasonló.
Tehát nem érdemes azon lovagolnunk, hogy léteznek vagy nem léteznek.
Foglalkozzunk a témával. Tegyünk közzé minden információt, képet, videót, beszámolót, tapasztalatot amit érdemesnek tartunk.
De ne próbáljunk másokat meggyőzni, hogy az a tény, hogy (léteznek vagy nem léteznek).
Ez nem vezet sehova.
Utoljára szerkesztette: overseer-7, 2018.05.06. 00:39:12