Saintgerman#5467
" ha ezek az emberek mindezt angolul adták volna elő,"
Na itt a pont ! Mármint nem a nyelven, hanem a nemzeti kollektív tudaton. És ez otthon nem is csak a tenger fenekén, de a bálnaszar alatt van. Persze ez sem ok nélkül. Amíg az amiban már a 60 as évektől nyílt titok és az emberek ha csak gondolatban is, de hozzá nőttek az idegenek jelenlétének a lehetőségez, addig otthon csak a 90 es években szakadt rátok a nagy szabadsággal együtt. Nem csoda, hogy szinte senki sem tartotta az iramot...
Tehát még egyszer: a tartalmat figyeld, ne a körülményeket ! Hallgass csak egy átlag ami adót, mint pl. a coast to coast, és figyeld egyenesben az emberek kérdéseinek a színvonalát, azt hasonlítsd össze !
pataki miért rossz fiú??
Nem rossz fiú. Sőt ! az ufózás magyar úttörőjének is neveztem, mivel van mersze kiállni a tömeg elé, ignorálva, hogy hülyének nézik. Az egy másik kérdés, hogy ő maga milyen szinten van, vagy mit tud, de lehet, hogy le kell neki hülyülni a tömeghez.
Az öreg BM es meg ugyan olyan hülye, mint általában voltak a komcsik, de a SETI igazgatójának sincs több esze... de hát azzért vannak ők ott...
a másik meg ne kérdezz ennyit egyszerre, nem vagyok én információs iroda..