Pares#485
Az a baj, hogy te az égvilágon mindenből hit kérdést csinálsz. Itt nem erről van szó. Ezt a falépitős cuccot se fogtátok föl, pedig a kedvetekért még be is linkeltem 4 összehasonlitó videót.
A 440-es hsz.-emben ott a 4 kép. Az első 2 a legöregebb inka falak egyike, a többi amit utánna épitettek. Látszik a kölübség. Az öregebb a jobb. Ez egyébként igaz az összes inka épitményre. Vannak hatalmas, akár több száz tonnás kövek tökéletesen lecsiszolva, egybeillesztve, aztán fölöttük meg mind a suter, csak rászórták. Látszik, hogy a két réteget nem egy időben és nem egy technikával épitették. Ráadásul kerék nélkül ezeket a több száz tonnás köveket elég körülményes lehetett felcipelni kilométereken keresztül olyna helyre, ahova még ma is nehéz gyalog fölmenni.
Ezt az ősi látogatós elméleteket meg nem én vagy valami iró találta ki, hanem az ősi civilizációk. Szinte mindegyik ir valamiről. Őket vádolt.
"fake mint a helikopteres meg repülős biszbasz.
csak ilyen áltudományos-összeesküvős weboldalakon terjednek ezek
a szarok, egy normális hiteles médiumtól nem hallani ilyen dolgokról..."
Nevetséges. Amit ide belinkeltem, azt mind leellenőrizheted hiteles forrásokból. Az, hogy neked könnyebb leirni ezt a semmit nem mondó mondatot, mintsem hogy utánna nézz, az már nem az én bajom...