-
1 kis OFF de a témába vág...
haverom blogozik, a minap eszébe jutott kis szösszenet az UFO-król :)
Azon kezdtem el gondolkozni,hogy milyen szar lehet azoknak a földönkivüli lényeknek(U.F.O.) akik ide jönnek erre a bolygóra,mondjuk banánt enni,mert ugye itt megfelelő az éghajlat a termesztésére,és amikor belépnek a légkörbe akkor meghibásodik valami bizgentyű a gépükbe,és lezugnak a földre mint egy tarkónlőtt szirtisas...Szegény szerencsétlen ufocska....kikászálódik a roncsá zuzódott szerkenytyűből,amit otthon X bolygón nagy gondoskodással összeraktak,és visszanéz rá,és mit gondolhat? -Jesszus,ezt sose fogom megcsinálni... :(( Vagy -Szent habakuk,most hogy fogom kifizetni a tőrlesztőrészleteket,az asszony megöl,ittragadtam,az meg otthon azt fogja hinni hogy megint kurvázok : ...A melobol meg kivágnak,mind földi macskát szarni (azért földi macska,mert náluk nincs ilyen dorombolásra alkalmas élőlény) mert nem megyek holnap dolgozni...
Aztán ugye a másik problémája szerencsétlennek még az,hogy földi viszonylatban is rettenetesen rusnya...na már most az elvegyülés igy nem tul könnyü,és a lehuzant géphez is nehéz lesz a megfelelő alkatrészeket begyüjteni...Arrol nem is beszélve,hogy igy egyedül,ha ittragad,egy normális csaja se lesz...Pedig biztosan az ufoknak is van izlésük...Szóval itt áll szegény egy szál semmibe,csúnyán,pénztelenül,magányosan...tele problémákkal,és kusza gondolatokkal...Hát én együttérzek vele...
Persze mi azt gondoljuk hogy nekünk van a legnagyobb problémánk a földön..pedig nem,a szegény,szerencsétlen lezuhant ufoknak nagyobb gondjuk van..Ezért kérlek titeket hogy ha találkoztok egyel,ne forditsatok nekik hátat,hanem segitsetek neki.(a hátatforditás náluk amugyis nagy sértés)
Tehát legyetek velük barátságosak,és segitőkészek,hiszen nincs senkinek nagyobb baja,mint egy lezuhant ufonak...
/Monti sk /