12149940121232355297.jpg
  • dronkZero
    #379
    "Attól, hogy te szkeptikus vagy ilyen téren, még nem faszság."


    "Válaszoltam a kérdéseidre is, te meg nem."

    Na ez érdekes...
    Konkrétan a legfontosabb kérdésem, nem lett megválaszolva. Hogy ezek az egymástól majdnem minden szempontból különböző kultúrák majdnem minden szempontból eltérő vallásos és egyéb tárgyaiból _hogyan ésszerű_ az a magyarázat, hogy akkor itt idegenek jártak? Azon túl, hogy elképzelhető, és bizonyítékok alapján kizárni nem lehet? Mert az kevés.

    Illetve elismered azt, hogy a jelenlegi, hozzánk eljutó információk alapján HIT, sőt, VALLÁS az ufóhit? Hogy az összes ezt alátámasztó "bizonyíté" közvetett, vagy ellenőrizhetetlen, illetve ezeken alapuló feltételezés?

    A többi kérdésem tényleg csak akadékoskodás, hogy rámutassak a gondolatmenetbeli hibákra, hiányosságokra, képtelen ötletekre.

    Én mire nem válaszoltam?

    "Örülök, hogy neked olyan izgalmas az életed, hogy semmi más nem érdekel, és mindent elintézel egy ilyen primitiv gondolatmenettel."

    Én csak racionálisan gondolkozom, és nincs szükségem vallásra, sem képzelgésre. Nekem nem az hoz izgalmat az életembe, ha ufókat képzelek a fejem fölé.
    Emellett előrébb nem jutnék egy ilyen hittel, kizárólag agyi maszturbáció, ha igaznak fogadom el az itt járt idegeneket.