12149940121232355297.jpg
  • Pares
    #348
    Nah akkor:

    A kövekkel kapcsolatban az az érdekes, hogy SENKI se tudja, hogyan csinálták, még a tudósoknak sincs rá tiszta válaszuk.

    "Ha ufók, miért csak kőépületek maradtak utánuk?"

    Paraszti ész: Talán mert nem volt módjukban cipelni magukkal a nemtommmilyen idegen épitőanyagot fényéveken kersztül, ez az egyik, a másik meg hogy kőből van itt akár mennyi.

    Piramis:

    Milyen ufóleszállóhley? Ki mondott ilyet?

    Meg úgy az egész...:
    Honnan veszed azt, hogy csak faragni tanitották meg őket? Rengeteg helyen a világon vannak még ma is élő törzsek, amik azt vallják, hogy őket a csillagokból jött istenek tanitották meg irni, épiteni, törvényeket hozni, stb. Erre legjobb példa a sumérok.

    "Én semmi természetfelettit nem látok a kőműves és anyagmozgatási munkákban. Ez szerintem a tipikus parasztvakítás "aztaaaaaa, nézdmekkoraaaaaa! bazmeeeeg, hogy rakták ezt odaaaaaa?" Aztán itt meg is áll a tudomány meg a józan ész, nem ám emelő, meg állati erő, meg technika,, esetleg kitaláljuk, hogy is volt. Neeem, inkább Istenke tette oda saját kezűleg, meg az ufók."

    Én se látok ebben semmi természetfelettit. Te biztos jobban tudod mindenkinél, amikor még az archeológusoknak sincs rá válasza. Beszélsz itt technikáról, emelőkről, meg a többiről... Ezeknek a cuccoknak a többsége akkor készült, amikor az ember éppen kilépett a kőkorszakból. Itt nem 4000 évvel ezelőttről beszélünk! Kr.e. 7-10 ezer évekről van szó! Bisztosan volt sok fejlett tárgyuk, amikkel nagy köveket tudtak volna mozgatni, nade nem ekkorákat! És főleg minek? Amikor egyszserűbben is meg lehetett volna oldani.
    Ez olyan, mintha a mai technikával a Holdat akarnád áthelyezni más pályára. Nem lehetetlen, csak baromi sok erő kell hozzá, és minek?