12149940121232355297.jpg
  • Pares
    #320
    Ez a te véleményed, és én ezt tiszteletben tartom.
    De ha utánna olvasol az ősi mítoszoknak, legendáknak, történeteknek, iratoknak, vagy elég csak elővenni a számtalanszor emlegetett Mahábharátát vagy Vimánika-Shaastrát, és meglátod, hogy azért valami nem volt rendben.
    Nem vagyok hülye, nem vagyok holdkóros meg ilyenek. De elég ránézni ezekre az alkotásokra, ugyebár ezeket állitólag a kőkorszakból éppen kijött ember csinálta.
    Nade, puszta paraszti ésszel, nem lett volna egyszerűbb ezt az 1200 tonás szinte mozgathatlan követ vagy a többit több kisebb kővel helyettesiteni? Vagy ott van Tehotihuacan, a Maja piramisok, rajzok, stb.
    Ráadásul az ősi iratokban hegyin hátán emlegetik a repkedő Isteneket meg tüzes szekereket. Ezek nem olyan Istenek voltak, amiket pl.: a rómaiak vagy a görögök imádtak, mint pl.: a tűz istene meg víz istene, amik természeti jelenségeket helyettesitettek.
    Nagyon sokszor közvetlen kapcsolatban voltak az emberekkel, mint pl.: Ezékiel próféta, aki fejezeteken keresztül csak az Isten dicsőségének adatait irja le, vagy az Ábrahám apokrifben emlitett találkozás Ábrahám és a "nem emberi módon lélegző lények" közt.
    Nemtudom, hogy mi történhetett ezekkel az ősi látogatókkal, nemtudom most hol vannak, ma több mint a fele ezeknek az ufo észleléseknek hülyeség, meg ráadásul a média is hülyeséget csinál az egészből.
    Az se biztos, hogy ezek a látogatók egy másik boylgóról jöttek, lehet, hogy itt lép be a képbe az atlantiszi legenda...