12149940121232355297.jpg
  • Huliganthropus
    #254
    Hogy is volt...?
    Noé megépítette a bárkát (fából), beterelte az állatokat mindenből egy párat (növényekről, élelmiszerekről szó nem esik). Az Úr KÍVÜLRŐL (vélhetően hermetice) lezárta az ajtót és kezdődött >>> az UTAZÁS, vagyis az özönvíz.
    Néhány hét után az emberek? és az állatok étlen-szomjan megérkeztek, illetve valaki kinyitotta-kiengedte őket legalább a fedélzetre, elengedték a galambot ami visszatért, mert minden kiírtatott ebben a világban, s a földet több száz, vagy ezer méter víz borította. Mintha ezt a világot direkt elárasztották volna vízzel, ezzel az itt élő faunát akarattal elpusztították volna, megteremtve az új környezetet az ember? számára. Azokkal az élőlényekkel együtt, amiket magával hozott és ismert. Érdekesség, hogy az újratelepített-betelepített állatpárok milyen jól és gyorsan szaporodtak és elterjedtek abban a környezetben, amely növények nélküli csupa sár, posvány, és bomló hullák világa volt. Továbbra sem volt élelmiszer sem a ragadozók, sem a növényevők, sem az emberek számára. Az ivóvízről ne is beszéljünk. Ott, fönn az Ararát hegyének tetején, a több ezer méteres magasságban, ahol ma állandó a hó és jég. Na innen, az Ararát tetejéről származik minden ma élő szárazföldi állat, rovar, a madarak és az emberek is. Minden ember! (furcsa: a halak, a vizi állatok NEM, azok nem voltak a bárkán) ...és hány faj nem élhette túl ezt az utazást a bárkán?...vagy utána a beilleszkedés során?... Mivel a földön nem azonosak mindenhol a fajok, így feltehető, hogy nem is egy bárka volt, vagy nem egy időben, akár nem is egy helyről érkezhettek (miért nincs pl: európában kenguru?).
    Noé apja, Matuzsálem majd ezer évet élt, még Noé is több százat. azóta csökken az emberek életének hossza, mióta ebbe az új világba hozták őket és 100 körül beállt, mire megszokták.
    Ezek szerint Noé nem volt zsidó, mert akkor ma a földön szinte csak zsidók élnének. Tehát a zsidókat később telepítették a nyakunkba, és mivel már nem volt hely, nem volt terület, ahová betelepíthették volna őket, Istenük (aki megjelöltette őket a körülmetéléssel ((mert másképp nem ismerte volna fel népét))) azt az utasítást adta keressenek maguknak helyet (Kánaánt) mivel egyik, már ott élő nép sem fogadta be őket (tudjuk miért).
    Na EZ az Isten igéje, Isten akarata szerint, ez a Föld humanoidokkal való betelepítésének története, a régi fajok (szauridák) elpusztításának árán.