12149940121232355297.jpg
  • uwu
    #189
    Ez valóban régészeti bizonyíték, csak nem bizonyítja az állításodat, miszerint földönkívüli intelligens lényeknek köze van a földi civilizációkhoz.
    Sok minden előkerül a föld alól. Sokféle elmélet születik ezek magyarázatára tudományos alapokon. Az ezzel kapcsolatos elméletek akkor válnak tudományosan elfogadottá, ha illeszkednek a többi lelet alapján támasztott feltevések rendszerébe. Egy-egy lelet alapján nem lehet új tudományos elméletet felállítani.
    Úgy végképp nem fog összejönni, a tudomány megreformálása, ha egy erőltetett elméletre próbálsz mindenhonnan bizonyítékot összeharácsolni, figyelmen kívül hagyva azokat, maik nem illenek bele.

    Ezek tipikusan áltudományos módszerek, ez emberek megtévesztésére, kétes, rövidtávú dicsőség reményében.
    Az ilyenek előbb utóbb elbuknak. Sokan a scifi-t komolyan veszik, és tényként kezelik, pedig az csak szórakoztatásra való, az elme szárnyalása mindenféle fura világba.
    A tudomány egész más, vannak akik abból élnek, hogy a scifit áltudományos módszerekkel, megpróbálják tudománnyá alakítani. Etikailag igencsak elítélendő mesterség, aki utat enged ezeknek az élősködőknek, és tudatában van annak, hogy mit csinál, az maga is egy féreg. Akit elragad az élősködők által generát szenny, az csak áldozat, a saját tudatlanságának áldozata.
    Te melyik embercsoporthoz tartozol?