-
Pares #1246 Igaz, a dokumentum film nem adott konkrét választ, ahogy Te fogalmaztál, rám hagyta döntést, viszont remekül kielemezték az összes "reális" és ismert lehetőséget, érveket és ellenérveket is felsorakoztattak, ami nekem nagyon tetszett azok után, hogy az idegenekkel kapcsolatos, főleg UFO észlelésekkel foglalkozó dokumentum filmek többsége vagy ebbe, vagy abba az irányba elfogult.
Kötve hiszem, hogy az elit nem tud semmit se az UFO jelenségről. Nagyon jól bevált taktika, hogy a sok szemét közepette, amit a média az emberek arcába okád, néhány igaz információt is belekevernek, így teljes az információs káosz. Van sok olyan is, ami igaznak tűnik, közben szemét, és meg eshet az is, hogy szemétnek tűnik, miközben igaz. "A Kód neve: Merkúr" c. filmet láttad-e? Az információk teljes titokban tartása pedig úgysem lehetséges, legalább is nem hosszú távon. Mindig akadnak szivárogtatók, akiknek különbözőek a motivációik, és sokszor nagyon nem járnak jól azzal, hogy titkos infókat közöltek le. Jó pár ilyen bennfentes emberke látogatta meg időnek előtte a túlvilágot, mert előadást tartottak a kormányok titkos, piszkos kis dolgairól. Néhányuk előadását meg is néztem, és ha nem tudnám, hogy később brutálisan meggyilkolva találták meg őket vagy "véletlen" baleset következtében haltak meg, akkor nem is vettem volna őket komolyan. És hogy nem túl feltűnő-e ez az egész "láb alól eltevősdi"? Szerintem ezzel is keverik a szart, bizonytalanságot keltenek (a túl szép hogy igaz legyen esete).
Nagyon bonyolult a helyzet. Egy dolog egészen biztos: a média rendelkezik a legnagyobb hatalommal ezen az égitesten. Aki a médiát tartja a kezében, az a Világot és az embereket tartja a kezében. Úgy hülyítik az embereket, ahogy csak akarják. Ezért soha senki nem lehet biztos a dolgában, aki nem bennfentes, és nem közvetlenül onnan belülről kapja az infót.