6569
-
Hajnalcat #1280 "Olvastam (nem hülyeség) fénylényekről is, mint alternatívát."
Na, csak így tovább. Mint a játékban: hideg...langyos...meleg...forró!és Igen, forró az a dolog, amire tapintottál. -
#1279 de vmi szmájlit ne felejts el a végéről, mert még azthiszem komolyan beszélsz =D -
#1278 az egységes megaverzum mozdulatlan állapotához képest -
#1277 nagyon érdekes, de ha minden kiszalad alóla, akkor mihez képest marad egy helyben? -
#1276 i dunno man... ha megdöglünk jelezzünk egymásnak... ennyi... -
patiang #1275 "tovább fejlődés? evolúciós lépcső?"
Mondjuk ez elég érdekes, mert az evo-nak elég sok időre van szüksége. A meghalást viszont már a legelső primitív életforma is "kitalálta".
Ha viszont igaz lenne, mert a lélek is egyfajta energiaforma (szerintem), akkor mit tesz az ellen, hogy a környező energiamezők ne szaggassák szét?
Mégegyszer meghal? -
#1274 ez is csa kegyx lehetséges verzió -
hollófernyiges #1273 Van Wellsnek egy novellája erről, a lényege az hogy van halhatatlan lélek ami a testhez van kötve, viszont ha a test meghal, akkor a fizikai törvények nem hatnak rá többet és nem tud mozogni, egy helyben marad, a Föld, a Naprendszer meg a többi kiszalad alóla és ott marad az űrben halhatatlanul örökre. -
#1272 az a szellemi világ lesz amire asszociálsz most oké nem teljesen ide vág de lélek mint olyan létezik, benne a tudással és minden egyébbel, amikor meghalunk a testünk nem mozog de a lelkünk még mozoghat, tovább fejlődés? evolúciós lépcső? megeshet végül is tartozhat ide mert a szellem videókat is HOAX-nak tartják mint az UFÓsokat van aki látott már van aki nem tudja mit is látott a többi meg hülyének tartja az első két kategóriát, de ha az első két kategória tényleg érzékelte, akkor tényleg lehetséges ez az élet mód. -
Pares #1271 És még egy kis filozofálás:
Mi van, ha valahol máshol az univerzumban létezik az élő és nem élő állapot mellett egy másik is, ami itt nálunk nem fejlődött ki, nem alakult ki (vagy kialakult, csak nem vagyunk képesek érzékelni)? Bár nem tudom milyen lehetne ez az extra állapot. -
Pares #1270 Szerintem az a másik nagyon érdekes kérdés, vagy probléma, hogy mi az az élet. Mit nevezünk életnek? Mi lehet a pontos definíciója, ami érvényes az egész világegyetemre, és nem csak a mi általunk ismert világra? Mi van, ha egy másik bolygón, gyökeresen más körülmények közt számunkra észrevehetetlenül lassan folyik az élet, vagy fordítva, nagyon gyorsan, vagy hasonló dolgok. Egyszóval mikor jelenthetjük ki biztosan azt, hogy "igen, ez itt egy élőlény", vagy hogy "nem, ez itt egy nem élő tárgy"? Szerintem nagyon érdekes dolog ez. Fel tudnánk-e ismerni egy másik bolygón kifejlődött élőlényt? -
patiang #1269 Mivel a világegyetem kb 14 milliárd éves, és ha nem haltak ki, lehetnek milliárd éves intelligenciák is. Lehet, hogy ők teljesen más úton, módon haladtak előre. Olvastam (nem hülyeség) fénylényekről is, mint alternatívát. De nem kell messzire mennünk, mint lehetségesség pl a növények. -
patiang #1268 Pontosan!
Az egyik műsorban nagyon frankón elmagyarázták, hogy szinte miért nulla az esélyünk a találkára. Ha ők olyan fejlettek, akkor nem biztos, hogy egyáltalán kapcsolatba akarnak lépni velünk. Mondjuk csak megfigyelnek. -
Pares #1267 Véleményem szerint itt két elméletről volt szó. Az egyik azt a lehetőséget veti fel, hogy ha nálunk évmilliókkal fejlettebb civilizációk is léteznek, akár a közvetlen közelünkben, akkor nem olyan biztos, hogy akár csak észlelni is tudnánk jelenlétüket.
A másik meg egy elmélkedés volt arról, hogy hogyan keverik a trutyit az UFO jelenséggel kapcsolatban, mind a kormányok, mind a média, legyen az igazság bármi is. -
patiang #1266 Hogy komolyra vegyük a témát, példa nagyon-nagyon nem jó.
Sem a kutya, sem az orángután nem az ősöm. Mi pedig az alienek elődei vagyunk. Darwin is azt mondta, hogy csak az ősünk közös az emberszabásúakkal. Amúgy pedig MINDEN egyes életformával rokonok vagyunk. CGTA -
#1265 Az a kérdés, hogy emberként megtennéd-e?
Merthogy hozzájuk képest annyival vagyunk kb fejletlenebbek, mint hozzánk képest egy kutya.
De oké, ne kutya legyen, legyen orángután, az legalább annyira emberszerű, mint amennyire az ember élienszerű. -
patiang #1264 Ha kutya lennék -
patiang #1263 És a didkók, meg a többi?:) -
#1262 Miért, te megbasznád Lassie-t? Szép kutya, meg minden, de azé' nemá'! :D -
#1261 Szeretnéd, mi? :P
De ez nem túl valószínű, ha már ilyen szintű genetikai változások történnek az emberrel, akkor az már nem Homo sapiens sapiens, hanem valami más, Homo ubersapiens aliens, vagy valami - tehát másik faj, amivel nem lennénk képesek szaporodóképes utódot létrehozni.
Ha erre az lenne a válaszod, hogy "de a géntechnika már biztos ott tart, hogy...", akkor azt gyorsan előre lecsapnám: ha a géntechnika már ott tart, akkor viszont nincs is szükségük géndonorra, egész egyszerűen belebabrálnának a DNSbe közvetlenül.
Szal szép lenne, de logikusan kizárható ez a lehetőség. Sajnos ezek biztosan aberrált perverzek. Tuti. -
patiang #1260 Azonkívül ha meg valaki meg akarja kupakolni Bözsi nénit, attól még nem perverz bűnöző. -
patiang #1259 De a tökbe, és ha igaz?! -
patiang #1258 Látod, hogy nem figyelsz.
Vannak olyan vélekedések, hogy ők mi vagyunk a jövőben. A technika akkor már frankó (időutazás stb), viszont testileg elkorcsosodtunk. Ezért kell nekik (nekünk) a génfrissítés.
Érted már? :) -
#1257 Uh, asszem most megkaptam a végső lökést, összeállt végül a kép. Teljesen tiszta, logikus:
Ugye beszéltek itt arról, hogy évmilliós fejlődésbeli különbségek vannak köztük és köztünk.
Tehát mi nem vagyunk a szemükben mások, mint valami fejletlen állatok.
Az idelátogató földönkívüliek tehát az élienek aberrált, animalsexre gerjedő fajtája.
Ez tökéletesen megmagyarázza, hogy miért nem veszik fel hivatalosan a kapcsolatot velünk, nyilvánvalóan vannak be nem avatkozási törvényeik, egyebek, amiket ezek rendre megszegnek.
Szép kilátások, perverz bűnöző idegenek látogatják a Földet titokban. Fasza.
:D -
patiang #1256 Amúgy meg ki tudja........................ -
patiang #1255 Már ne is haragudj, de az NG is foglalkozott azzal a lehetőséggel, hogy Jézusnak van leszármazottja.:)) -
patiang #1254 De hogyha azt mondanád neki, hogy hukk!!, akkor azt hinné mák vagy. -
patiang #1253 Vagyis a Bözsi nénivel felfrissítenéd az elkorcsosodott emberei fajt. Igaz?
Bár ha a nyanya 16 éves, azért nem is lenne hülyeség.:)) -
7th uwu #1252 Végül is ha földönkívüli lennék, lehet hogy én is azt csinálnám, hogy feltankolnám a verdát jó drága csillagporral, fáradségot nem kímélve átutaznám a galaxist, aztán leszállnék egy tanyán ahol senki nem lát csak a Bözsinéni, jól ráijesztenék, aztán elhúznék haza. -
hollófernyiges #1251 Van a 'rendkívüli állítás rendkívüli bizonyítékot igényel' elv. Ha azt mondod hogy ma mákostésztát ebédeltél azt legtöbben elhiszik különösebb bizonygatás nélkül, de ha azt mondod hogy te vagy Jézus egyenesági leszármazottja, ott azért elvárt némi bizonyíték a szavad alátámasztására.
Amúgy én is láttam már háromszor is ufót, vagyis olyan repülő izét amiről nem tudtam hogy mi, ebből kettőről utólag kiderítettem, a harmadikat nem tudom, de biztosan nem földönkívüli- hacsak épp nem lelőtte a légvédelem :) -
Hajnalcat #1250 Most írjam, hogy belőlem "Julcsa néni" lett? Valószínűleg senki se hinne nekem. Igen, sok ember alapból elveti, vagy kineveti azokat, akikkel valamikor élete során történtek valós dolgok. Ezért titkolják sokan el azt, ha valami történik velük, mert akkor már egyből azt mondják rájuk, hogyha beszélnének róla, hogy nem normális az illető és hogy diliházban a helye. Max akkor ébredne fel végre a társadalom, ha nem csak titkos látogatások lennének egyes embereknél a földönkívüliek részéről, hanem mondjuk az égen cirkálna mondjuk 1400 űrjármű. -
#1249 csak mi van akkor ha egyszer valamelyikünkből valós történések miatt "Józsi bácsi" lesz, az oké hogy elbeszélgetünk itt az idegenek témáról, de nem hinném hogy bármelyikőtök elhinné ha holnap egy srác beírná ide hogy "srácok, tegnap..hát..ö... találkoztam egy idegennel, nem az űrhajóját láttam hanem magát az idegent" nem kiröhögnétek vagy azt mondanátok hogy bizonyítsd. nem mindenki tudja bizonyítani a dolgot, akár elvből, akár társadalmi rétegből kifolyólag (értsd elv: van aki nem vesz kamerás mobilt, társadalmi rétegből: nem tud kamerás mobilt venni) ám de ha sokkot kap hirtelen eszébe se jut elővvenni a fényképezőt vagy telefont, meg ha észül is videó, mi lenne a reakciónk? "tök j ó jelmez, tök szupi számítógépes efekt. akár hogy szidhatjuk a médiát ezt már belénk nvelték... -
Hajnalcat #1248 [bólogat]
...sajnos ez az igazság. -
Hajnalcat #1247 Végre egy okos ember! Örülök. :) -
Pares #1246 Igaz, a dokumentum film nem adott konkrét választ, ahogy Te fogalmaztál, rám hagyta döntést, viszont remekül kielemezték az összes "reális" és ismert lehetőséget, érveket és ellenérveket is felsorakoztattak, ami nekem nagyon tetszett azok után, hogy az idegenekkel kapcsolatos, főleg UFO észlelésekkel foglalkozó dokumentum filmek többsége vagy ebbe, vagy abba az irányba elfogult.
Kötve hiszem, hogy az elit nem tud semmit se az UFO jelenségről. Nagyon jól bevált taktika, hogy a sok szemét közepette, amit a média az emberek arcába okád, néhány igaz információt is belekevernek, így teljes az információs káosz. Van sok olyan is, ami igaznak tűnik, közben szemét, és meg eshet az is, hogy szemétnek tűnik, miközben igaz. "A Kód neve: Merkúr" c. filmet láttad-e? Az információk teljes titokban tartása pedig úgysem lehetséges, legalább is nem hosszú távon. Mindig akadnak szivárogtatók, akiknek különbözőek a motivációik, és sokszor nagyon nem járnak jól azzal, hogy titkos infókat közöltek le. Jó pár ilyen bennfentes emberke látogatta meg időnek előtte a túlvilágot, mert előadást tartottak a kormányok titkos, piszkos kis dolgairól. Néhányuk előadását meg is néztem, és ha nem tudnám, hogy később brutálisan meggyilkolva találták meg őket vagy "véletlen" baleset következtében haltak meg, akkor nem is vettem volna őket komolyan. És hogy nem túl feltűnő-e ez az egész "láb alól eltevősdi"? Szerintem ezzel is keverik a szart, bizonytalanságot keltenek (a túl szép hogy igaz legyen esete).
Nagyon bonyolult a helyzet. Egy dolog egészen biztos: a média rendelkezik a legnagyobb hatalommal ezen az égitesten. Aki a médiát tartja a kezében, az a Világot és az embereket tartja a kezében. Úgy hülyítik az embereket, ahogy csak akarják. Ezért soha senki nem lehet biztos a dolgában, aki nem bennfentes, és nem közvetlenül onnan belülről kapja az infót. -
Pares #1245 Jó mindegy, hagyjuk, félreértettelek akkor. Én kérek bocsánatot.
-
patiang #1244 Az NG foglalkozott Phoenix-i dologgal, de ő is rád bízta a döntést.
Magyarázd meg miért csinálnak ezekből az ügyekbők a kormányok, a tudomány, a média "kabarét". Nem tudnak semmit??? Vagy tudnak, csak így akarják elviccelni, hogy ne jöjjünk rá az igazságra? És azt akarják, miért szivárogtatják ki?
Olyan frankón leírtad: #1235 -
patiang #1243 Mondd légyszi mi van veled?????
Én Neked adtam igazat, és erre Te felfortyansz????? Mit mondjak, dobtam egy hátast. Ki a tököm mondta, hogy Te elvakult ufo-s vagy???
Én SEM vagyok anti-ufo-s.
Amúgy meg Te is tudod, hogy a közbeszédben nincs külön ufo, és földönkívüli, csak UFO van.
De, ha gondolod: bocsi, bocsi, bocsi
-
Pares #1242 Na meg sok más ember is. Miért kell egyfolytában "ufózni"? Hagyd ezt ki, légy oly szíves, mert nem vagyok kíváncsi az ilyenekre. Most nem feltétlenül azonosítatlan repülő tárgyakról van szó. Ugyanakkor az, hogy nálunk évmilliókkal fejlettebb civilizációk is létezhetnek a galaxisunkban, egyáltalán nem zár ki semmit (most tegyük félre azt, ki mennyire hisz bennük), sőt.
De hogy külön kitérjek erre a folyamatos anti-ufó piszkálódásodra: egyáltalán nem tartom magam ún. "elvakult ufó-hívőnek". Sok esetben, sőt (sajnos?) többnyire hamisak az állítások, valójában valami átverés, kitaláció, optikai csalódás, szenzáció hajhászásról van szó. Ezek többnyire előbb-utóbb ki is derülnek.
Azonban van néhány (jó pár) eset, amik jellegükben is teljesen elkülönülnek a többitől (például a hivatalos szervek által rögzítettek), és amiket nehéz megmagyarázni, vagy eddig nem is tudtak megmagyarázni, vagy eleve, nem is akartak megmagyarázni (hallgatnak). Szóval azért ez közel sem úgy van, mint ahogy sok szkeptikus szeretné látni, hogy minden csak kitaláció, hülyeség.
Az is figyelemre méltó dolog, hogy annyira bagatellizált és nevetségessé tett téma lett az egész, köszönhetően a médiának (szándékosan?), hogy aki komolyabban elkezd ezzel foglalkozni, az a karrierjét kockáztatja, és azonnali kemény kritikának van kitéve. Nekem személy szerint nagyon úgy tűnik, hogy egyes érdekkörök nagyon nem szeretnék, hogyha a Zufókból komolyabb téma alakulna ki.
Van néhány meglepő kivétel azért, amikor nagy meglepetésre objektívan képesek egy esetet megvizsgálni (például a már lentebb említett Phoenix-i fényekről szóló dok. film), és valójában valami érdekes dolgot vesznek elő, nem pedig a könnyen cáfolható, Józsi bácsi által mesélt eseteket vesézik ki tizenöt ezredszerre is.
Erről ennyit. -
patiang #1241 De azért ugye nem mernéd feltenni rá az életed?
Nem is kell.