• teddybear
    #25
    "Tovabbi lehetosegek:
    -izrael kiirt vagy eluz mindenkit a tersegben, olyan kb. 100-200 millio emberrol lenne szo, ebbol kb. 2 allamnak van meg atomfegyvere
    -izrael lakossaga kihal, mivel a nepesseguk fogy, mig az osszes tobbi nepe no, ekkor az viszi a teruletet aki akarja, ha az utolso izraeli nem oltja le a villanyt (valamilyen fegyverrel)
    -a muzulmanok osszeszedik magukat es megszabadulnak mindenkitol aki meg ott el (zsidok, keresztenyek); erre semmi esely nincs, meg egymas kozott sem tudnak megallapodni
    -marad minden igy ahogy van es mindket felnek meg rosszabb lesz (idaig ez a legvaloszinubb)"


    Annyit tennék hozzá, hogy a térség vitathatatlanul legjobb, legütőképesebb katonai erejével Izrael rendelkezik. Technikailag is a legfejlettebb, szükség esetén képes minden fegyvernemet ellátni minőségi eszközökkel.
    A térségben perpillanat valószínűleg csak Izrael rendelkezik atomfegyverrel, a többinek meg csak kéne. Irán ez év végére tud előállítani atombombát, ha hagyják, és ha igazat mondanak. De állítottak már mindent. Ha az izraeliek komolyan veszik őket, várható egy rajtaütésszerű bombázás, esetleg kommandós akció.
    Ami a többi államot illeti, a vezetőik szerintem örülnének, ha a zsidók végeznék el megint a piszkos munkát. Ha Irán túlságosan megerősödik, esetleg terjeszkedni kíván, a többiek rovására. Ez sokaknak megkeserítené az életét, nem csak a zsidóknak.