Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
  • BADE
    engem teszveszen próbált átverni egy tag,egy kicsit hosszú lesz,de tanúlságos!
    Meghírdette a 8gb-os apple iphone 3G-t képekkel,karcmentes minden,na mondom 70ezer ft,nem szabad lemaradnom róla.Csereüzletben meg is egyeztünk,még jobb!
    Megegyeztünk,hogy dec.22én még délelőtt feladjuk a csomagokat(én a cserealapot),ő a telefont.
    Fel kellett Pestre mennem,mert ott voltak a ruhák,amiket küldtem volna neki,mind1 még így is megéri gondoltam.
    Pestre 2 óra utazás oda,2 óra vissza,postán másfél órás várakozás,de sikerült feladnom.
    Vártam a csomagot,de az sehol,az illető azt mondta,hogy nem tudja miért nem érkezik meg,pedig ő feladta.Szerdán sem,kértem gyorsan egy csomagszámot,hogy utánajárok,persze telefonon nem lehetett egyszer sem elérni.Emailben kaptam egyet.
    A postán elmondták,hogy a csomag nem is Szolnokon lett feladva,hanem Gyulán,ráadásul csak simán ajánlottan,közben abban egyeztünk meg,hogy elsőbbségivel,hogy a karácsonyfa alatt lehessen az ajándék.Kiderült,hogy még a gyulai postán van,ugyanis kedden 18:00 után adta fel a srác.
    Gyorsan telefon,szokás szerint nem vette fel,pedig 100szor hívtam,írtam mailt arra sem válaszolt.
    Hétfőn megjött a csomag,kibontom és a régi iphone figyel benne,totál karcosan.Majd bekapcsoltam,tiszta pixelhiba.
    Azonnal mail ill. telefonon küldtem sms-t(megfenyegettem egy kicsit),hogy ez mi?
    Rögtön visszaírt,gondolom betojt egy kicsit.Azt írta,hogy pár karc igazán benne van a pakliban lévén használt telefon.Persze a nénikédet!Használhatatlan telefon,hamis képpel meghírdetve.,kb. 10ezret ha ér.
    Megírtam a tagnak,hogy vagy lemegyek személyesen(kifizeti a benzinköltséget,postaköltséget,egyéb költségeket) vagy rendőrségi ügy lesz belőle,azt is odaírtam,hogy az utóbbival jobban jár.
    Most úgy tűnik rendeződik a dolog,majdnem 3 héttel később.De ebben sem vagyok biztos.
    Ha ismét átver,pár foggal kevesebbel fogja éjszakánként a párnára hajtani a pofáját!
    De erősen gondolkozom,hogy az ügy végén csakazértis meglátogatjuk!