675
Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
  • Carlos
    Új logo? Klassz!
  • Kandurex
    bizony ez szopó, mondjuk én csak vásárolgatok a vaterán, eddig minden okés volt, eladni azt nem igazán,...kétszer fordult elő, hogy nagyobb összegben adtam el valamit a NET-en és postával adtam, de bíztak bennem...mondjuk lehet azért mert mindkét vásárló itteni fórumozó ;)
  • karajjj
    háth, nem lennék a helyedben, bár ezek után csórikám igazán megérdemelne egy kis jómodorra nevelést...
  • BADE
    eddig nem volt gond
    Személyesen akartam,de azt mondta nem ér rá(az idő meg már kevés volt Karácsonyig,így a kényszer vitt bele),mert egész nap fuvarozik.Persze gondolom ez sem igaz.
  • Kandurex
    tanulságos, mondjuk én 40e felett már ragaszkodnék a személyes átvételhez
  • BADE
    engem teszveszen próbált átverni egy tag,egy kicsit hosszú lesz,de tanúlságos!
    Meghírdette a 8gb-os apple iphone 3G-t képekkel,karcmentes minden,na mondom 70ezer ft,nem szabad lemaradnom róla.Csereüzletben meg is egyeztünk,még jobb!
    Megegyeztünk,hogy dec.22én még délelőtt feladjuk a csomagokat(én a cserealapot),ő a telefont.
    Fel kellett Pestre mennem,mert ott voltak a ruhák,amiket küldtem volna neki,mind1 még így is megéri gondoltam.
    Pestre 2 óra utazás oda,2 óra vissza,postán másfél órás várakozás,de sikerült feladnom.
    Vártam a csomagot,de az sehol,az illető azt mondta,hogy nem tudja miért nem érkezik meg,pedig ő feladta.Szerdán sem,kértem gyorsan egy csomagszámot,hogy utánajárok,persze telefonon nem lehetett egyszer sem elérni.Emailben kaptam egyet.
    A postán elmondták,hogy a csomag nem is Szolnokon lett feladva,hanem Gyulán,ráadásul csak simán ajánlottan,közben abban egyeztünk meg,hogy elsőbbségivel,hogy a karácsonyfa alatt lehessen az ajándék.Kiderült,hogy még a gyulai postán van,ugyanis kedden 18:00 után adta fel a srác.
    Gyorsan telefon,szokás szerint nem vette fel,pedig 100szor hívtam,írtam mailt arra sem válaszolt.
    Hétfőn megjött a csomag,kibontom és a régi iphone figyel benne,totál karcosan.Majd bekapcsoltam,tiszta pixelhiba.
    Azonnal mail ill. telefonon küldtem sms-t(megfenyegettem egy kicsit),hogy ez mi?
    Rögtön visszaírt,gondolom betojt egy kicsit.Azt írta,hogy pár karc igazán benne van a pakliban lévén használt telefon.Persze a nénikédet!Használhatatlan telefon,hamis képpel meghírdetve.,kb. 10ezret ha ér.
    Megírtam a tagnak,hogy vagy lemegyek személyesen(kifizeti a benzinköltséget,postaköltséget,egyéb költségeket) vagy rendőrségi ügy lesz belőle,azt is odaírtam,hogy az utóbbival jobban jár.
    Most úgy tűnik rendeződik a dolog,majdnem 3 héttel később.De ebben sem vagyok biztos.
    Ha ismét átver,pár foggal kevesebbel fogja éjszakánként a párnára hajtani a pofáját!
    De erősen gondolkozom,hogy az ügy végén csakazértis meglátogatjuk!

• Tobacco
    Én nagyon sokat vaterázok, eddig soha nem volt gondom eladókal, se vevőkel, annál több a magyar postával. Ha valami értékesebbet vásárolsz érdemes futárt fizetni.
  • Apus
    nekem a vaterán volt egy akcióm, 20000-ért eladtam egy cuccot. 1200ról küldtek csekket, persze nem fizettem be. aztán egy behajtócég keresett fel a nevükben, hogy lógok 2000 forinttal. asszem másfél évvel a csekk után.
  • icepick16
    LOL :)
  • tigeroo
    én 15ezerért adtam el egy cuccot a teszveszen, 300forintot kellett volna befizetnem nekik.

majd törlik a felhasználóm, annyit megért:D
  • Czdano
    Hali melyiken érdemes PC-t venni? Az ilyenek milyen állapotban vannak általában?
  • moor09
    a vatera az esetek nagy többségében nekem nem érte meg a jutalék miatt, inkább ráfizettem mint hogy hasznom lett volna, pedig csak kulturált árakon adtam el, lehet ez volt a gond ....
  • mohamed
    Egy csomó "üzletember" erről az oldalról rendeli meg a cuccokat. Előre kell fizetni nekik, ezután rendelik meg a vevő címére. Innemn ingyen a postázás.
    ITT
  • sport88
    Ez súlyosan pihent agyra utal :D... Szegény lehet hogy EURÓ-t olvasott..
  • BADE
    a minimálár fizetős,gondolom beállítottad,nem érte el a összeg,ilyenkor felszámolják,de most már a vateránál is

Én is hírdetek elég sok mindent vaterán ill. teszveszen is.
    A legjobb volt,amikor megkérdezi a srác az 1500Ft PSP adatkábel aukción,hogy a PSP-vel eggyütt ennyi az ára(mert a képen az is szerepelt)?Hát szépen elküldtem az Anyjába!Ennyi idióta,hogy születhet a Földön???
  • jupa
    Inkább vatera:)
    Teszveszen elég érdekes a jutalék számolás, túlzottan nem foglalkoztam vele de 2 dolgot hirdettem meg, nem vették meg és 1000 Ftos számlát állítottak ki.

Vaterán főként eladni szoktam, jóval több mint 100 tranzakcióm van, ennek a 95%a körülbelül sikeres.
    Vevőkkel kapcsolatban egyel volt problémám aki egy idióta volt. Sikerült ddr ramot vennie tőlem a gépébe amibe sd kellett volna és én voltam a köcsög hogy nem küldöm vissza az árát mert szerinte hibás volt. Visszaküldte kipróbáltam ment, szóltam neki hogy visszaküldöm neki ingyen ha kell és annyi választ kaptam hogy köcsög vagyok. Szóval van egy pár paraszt is fennt.

Vaterán (meg gondolom tesz-veszen is) vigyázni kell az mp4ekel mert kb 50%ba hackelteket árulnak, amiből 1 éve sikerült nekem is venni egyet.
    Egyébként könnyen kiszűrhető mert akinek oda van írva hogy nem hackelt valóban nem az. Aki pedig azt árul és rákérdezel általában elmondja hogy az, vagy nem válaszol:D

• sport88
    Most nézem.. Nem rossz pénz egy napért :).. Elég eladni vmit, és dől a lé?
    Tett már valaki vele egy próbát?
  • tobias88
    jah, a krémes fagyi tényleg jobb
  • tobias88
    1.: biztonságos
    2.: csalók mindig vannak (meg hülye fórumnyitogatók is láthatóan)
  • Newborn
    Nyilván. Mert nem mindegy, hogy 4 vagy 5 dekás a gombóc, és hogy 130 vagy 150 forint. Meg én a főzött, krémes fagyit szeretem, nem azt a jeges fajtát.
  • Bexter
    Fagyizót is egy évig keresel meg topikot nyitogatsz róla? :D
  • icepick16
    Megpróbáltam újrareggelni. Sikertelen. Megjegyezte a számlaszámom. :S
    És azt tudja valaki, hogy mi a gyíkot nyomatnak most a főoldalon?
  • sport88
    Így van! Tehát kalkulálni kell a Vaterának adott jutalék résszel is.. Úgy kell eladni a terméket, hogy még jól jöjj ki belőle.. Nagyon figyelni kell az elején, mert utána NEM tudod semmilyen körülmények között sem megváltoztatni az árat, de ez jogos..
  • Apus
    feljárok mindkettőre, jókat lehet röhögni az árakon:)
  • Newborn
    Jogos. Igazából a lap-topomat akarom elpasszolni, az kb egy 100ezres tétel lenne.
  • autoszimulator
    30ezres cuccért leakasztottak rólam 1600-ot. kösz
  • sport88
    Carlos, ne ítéld el.. Lehet hogy éppen mákföldeket, vagy dohányültetvényt akar csereberélni, nem szeretem ezt a magyar mentalitást.. Másik: Lehet az ő hibája, hogy nem találja a TeszVesz-en, csak a Vaterán..
  • milk4
    Teszvesz az sz@r,levélben kapsz aktiváló kódot.Az meg 1-2hét...
  • Carlos
    Akkor szerinted melyikre kell regelned?
    Oda ahol kituggyamennyit kell fizetni vagy oda ahol megvan egyértelműen.
    Most komolyan azon a pár forinton akadsz ki?
    (feltéve ha nem a házadat a jachtodat vagy a holdkompodat esetleg a privát szigetedet vagy a parcelládat a holdon akarod árulni)
  • Newborn
    Soha ne mondd, hogy soha :)

(valaki mondja már meg, hogy mennyi jutalékot kell fizetni a teszveszen. a vaterán megtaláltam a díjtáblázatot, az tiszta, de a teszveszen hiába keresem )
  • Carlos
    Akkor vagy elgondolkozol az élet értelmén, vagy feldobsz egy pénzérmét.
    Atyavilág. Veled sem fogok üzletelni már látom...
  • Carlos
    Ha minuszban vagy, akkor tartozol. Ergó fizetned kell.
    Te sem vagy a számlák mestere. :)
  • Newborn
    És ha mindkettőn megtalálható, és még az áruk is hasonló?
  • baca01
    Hónapok óta semmilyen adás-vételem nem volt, minden hónapban szoktam kapni egyenlegértesítőt e-mailben ahol mindig -682Ft volt az egyenlegem. Én ezt úgy értelmezem hogy ennyi kedvezményem van, erre most kiszámlázták hogy ennyit fizessek be nekik.
  • Bexter
    Ezért témát nyitni?
    Oda regizz ahol megtalálod amit keresel!
  • sport88
    Carlos, egyet értek! Én is csak Vaterás vagyok, és soha nem volt bajom senkivel.. Természetesen, mint említettem félreértések nálam is előfordultak, de minden folyt a maga medrében.. Én is sok mindent eladtam és vásároltam problémamentesen.. Minden tranzakció után rá van kényszerítve az ember, hogy véleményt alkossan a termékről, amit kapott, az üzletkötésről, vagy az eladó-vevőről... Ha nem teszi meg, nem sok mindent tehet a rendszerben :)..
  • taminea
    Ezért érdemes olyan eladóktól vásárolni akik már pozitív visszajelzések mellett túl vannak néhány aukción. Így nem nagyon csalódhatsz, vagy ha mégis, viszontláthatod a pénzed.
  • szjuca
    Mk. oldalon vagyok én is, de a teszveszt használom, több mindent vettem már, nem volt gondom, illetve 1x, megnyertem egy aukciót, de a cucc már nem volt meg. Rendeztük egymás közt a dolgot. Arányszámokban kb 25 (gond nélküli bolt):1(problémás) nálam.
  • vizilou
    én kibírom, hogy kifizessem a jutalékot, nem olyan vészes százalék
  • icepick16
    Én megpróbáltam kijátszani a jutalékfizetést, ami 3-szor sikerült is, majd az eredmény egy kitiltás lett (hozzáteszem, teljesen jogosan)