Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
  • moor09
    nem hajthatja be, hisz én kifizettem a tartozást, a vatera áfsz ez ügyben hiányos, hisz nem taglalja hogy a késve fizetőnek is be kellene fizetnie a kezelési költségeket és egyebeket, ott azt írja hogy csak a nem fizetőnek, a másik hogy amikor regisztrálsz elfogadod hogy a vaterával szemben vannak kötelezettségeid, és kvázi "aláírsz" valamit a vaterának, de a behajtó vackainak nem, ha vaterázol fizetned kell azért hogy használod a honlapot és általuk adsz el, és mivel ezt kifizetted, mármint a használati díjat így szerintem másnak nem tartozol fizetséggel, nem szokás valamiért fizetni amit nem kértél, nem használtál, sajnos a vatera igen visszaél a helyzetével, sok ilyen eset előfordult már, de azt továbbra is tartom hogy nem hajthat be ilyet rajtad, a másik hogy ki sem számlázza pontosan hogy az az adminisztrációs díj miből áll, ez is érdekes dolog...én írtam nekik emil többet is és amint írtam levelet...ba*ztak válaszolni...innentől nem tudok mit tenni, azért az jogosan elvárható hogy legalább válaszoljanak, arról nem is beszélve hogy a bíróságon át sem tudná behajtani rajtam, egy per ma itthon több évig tart, és ott a kockázat hogy nem neki ítél, akkor pedig nem hogy a 3000 pénzét nem látja, de még ő fizeti majd a perköltséget....