Vatera vs TeszVesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
azóta már le is bonyolítottuk :)
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
hogy megy a vaterás lebonyolítás mostanság? 1000 éve nem vettem semmit, már nem emlékszem...
rákattintottam h megveszem, és ennyi. nem írt ki semmit. az eladó megkapja az elérhetõségemet, és majd hív?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
valami külföldi
90%-ban monopolhelyzetben vannak
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
senkitõl nem kérnek pénzt, se eladótól, sem vevõtõl
ellenben mobbiltelefonhoz kötik a regisztrációt, innentõl kezdve meg mondjuk jöhet a heti/napi sok száz forintos sms
vagy ki tudja
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
és ha a további 5 percben licit érkezik akkor további 5 perc lesz? vagy csak egyszer van plusz 5 perc?
Majd figyeld meg most mennyi bevételt fognak produkálni, hogy lesz adórendõrség :D
Tehát ha az éves eladásod (forgalom) 800 ezer forint alatt van, akkor – jó eséllyel – számíthatsz arra, hogy nem fognak csak emiatt ellenõrizni."
APEH egy rendkívül jól mûködõ cég, mindig nyereségesek
tavaly még meg is jutalmazták magukat (prémium)- annyi adót szedtek be sikeresen
Amit a srác ír szerintem marhaság ("készül kiadni az ügyfelek adatait"), legalábbis ha arra gondolt, hogy mindenki adatát kérés nélkül készül kiadni.
ha 2x10Ft akkor is megbüntetik
nem kell 10e vagy 20eFt határt se elérni
pl ecobolt tapasztatatoknál a logouton a topicban is ezt írják
eladónak, cserét kérve. Erre telefonon többször is ígéretet tett, de a mai napig nem teljesítette,
holott a rossz turbosimet május 3-án vissza postáztam a címére! Valószínû, hogy az eladó egy kis
pitiáner éhenkórász!Ne vásároljatok tõle!Az adatait pedig átadom a rendõrségnek, amennyiben nem
utalja vissza az 1580 ft-ot május 30-ig!
Rendõrség lesz*rja 1580ft-ot :DDD szegény eladó nagyon félhet -.-"
a becsületes 100%-os embert meg magas postaköltségre hivatkozva törlik a rendszerbõl
ezek normálisak szerintetek?
Mi az a biztonsági regisztráció?
Az elektronikus kereskedelem biztonsága érdekében szükség van a regisztrációnál megadott telefonszám és bankszámlaszám ellenõrzésére. A Vatera a biztonsági regisztráció során ezen adatok valódiságát ellenõrzi. Részletes tájékoztatásért kérjük tekintse meg az ellenõrzéssel kapcsolatos információkat a következõ linken keresztül. Kattintson ide!
800eft felett
1évben
igaz lehet
Hallottátok, hogy állítólag az APEH mostmár ténylegesen majd adóztatja azokat, akik jövedelemre tesznek szert a vaterán?
Errõl hallotttatok valamit?
Állitólag ma, vagy tegnap jelent meg ez a hír.
Illetve, ha minden igaz, akkor a vaterán is olvasható ez, de hol?
kösz
üdv,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Egy parókás példa:
Van olyan eladó, aki hozzáadja a paróka árához a postaköltséget, és után úgy hírdeti hogy ingyenes szállítás, van aki pedig a parókát kínálja rettenetesen alacsony áron, de a postaköltség meg nagyon magas (pont azért mert oda “rejti bele” a paróka árának a másik részét). A többi pedig valahol e két véglet között helyezkedik el.
Parókáknál inkább árkategóriákat lehetne körülírni, egy hosszú paróka például - szállítással együtt - átlagban 8-13 ezer körül mozog (minõségtõl, hossztól, fazontól függõen), a közepesek és rövidek pedig valahol ez alatt.
A parókák súly tekintetében a könnyebb kategóriába esnek, nehezebb termékeknél már megint másképp számolják a postaköltséget, ez mindig boltfüggõ.
http://blog.cosplay.hu/yuriko/2009/12/25/ebay_paypal_utmutato/
Talán el kéne olvasni a szabályzatot a tisztelt volt vaterásnak. (Szívem szerint azt írnám, hogy az ilyen okoskodó ember oda nem kell.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Legutóbbi szabálytalansága az aukcióin kiírt irreálisan magas postaköltségek
megadása volt.
Általános Felhasználási Feltételeink 3/7. pontja értelmében nem megengedett
olyan aukció indítása, amelynél a meghirdetett mennyiség nem a valós
értékesítésre vonatkozik (pl. a vételár egy adott mennyiségre vonatkozik, de
valójában csak nagyobb mennyiségben vásárolható meg), vagy amelyben a
vételárat terhelõ, egyéb költség kerül feltüntetésre, illetve annak
feltüntetés nélküli felszámítása sem engedett (pl. nem valós szállítási
költség, a fizetendõ jutalék, csomagolási költség). Az eladó a valós
szállítási költségen kívül nem számolhat fel semmilyen egyéb költséget.
Én már próbáltam, nem átverés, és választhatsz több fajta játék közül. Én az ú.n. step-licitet próbáltam, ennél egy kreditért megnézheted a termék árát, és midig, amikor megnézi valaki, akkor csökken asszem 60 vagy 65 forinttal, gondolom ez változik. És ha már elég olcsónak találod, rákattintasz a megvásárolom-ra, és a tiéd, ha te tetted meg elõször. Szerintem izgalmas :)