Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
  • anulumama
    Én egyiket sem ajánlom. A teszveszen több reggelés hozzám érkezett, mivel egy címen nem én élek egyedül, és a barátaimnak is segítettem külön fiókot létrehozni, és feladni a megunt dolgaikat. Őszintén szólva véletlenül rosszul állítottam be az egyik aukciómat, és ténylegesen 1 Ft-ért (de egy Ft hivatalosan már legalább egy éve nincs!!!) leütötte, én elnézést kértem tőle, és újra hirdetni kezdtem, de sajnos sem az ő, sem a teszvesz tudatáig nem jutott el, hogy mi az "elnézést" fogalma, sőt az elmebeteg nő el kezdett üldözni, mert felraktam a barátnőm fiókjához is a saját ruháit, amiben ő a "sajátját" vélte felfedezni. (Gondolom napokig csak az aukcióim után kutatott) Aztán másnap reggel minden fiókot felfüggesztettek, mivel egy felhasználónak, csak egy fiókja lehet. Sajnos ebben az esetben egy felhasználónak-egy fiókja is volt, csak egy gépről intéztem mindent, ezért ez szemet szúrt a szolgáltatónak (!!!!!) A vége az lett, hogy elveszítettek 5 jól tejelő kuncsaftot, mert mindig többet utaltunk a számlára, hogy ne kelljen minden hónapban ezzel szarakodni, így a pénzünk "benn ragadt", arról nem is beszélve, hogy az aukciók listázási díját is volt pofájuk felszámolni, hogy kb egy napig látta a nagyérdemű az aukciókat, amire 14 napig lett volna jogom, mivel előre kifizetették a pénzt rá. A másik dolog, hogy gyakran értelmes ok nélkül töröltek az aukcióimból, mert épp ahhoz volt kedvük,még a lejárati idő előtt, és gondolom ebben sem én vagyok az egyetlen szenvedő alany. A vatera az dettó ugyanilyen, egy a tulajdonos, fejtől bűzlik a hal...ha nem akartok magatoknak felesleges pénzkidobást, akkor ne válasszátok egyiket sem, hacsak nem vásároltok, de engem már úgy is sikerült törölni a vateráról, mert nem olyan terméket kaptak, mint ami a leírásban szerepelt, ezért semleges értékelést adtam, erre a válasz egy rossz szájízű negatív lett, és kizárás. Na, az értékelés a másik oldala a dolognak, mert sokan rájöttek ,hogy lehet csak szimplán bosszúnegákat írni, szitkozódni, vagy a saját hasznára fordítani ezt az opciót. A dolog egyszerű, a vevő simán kéri a postázást, te írod, hogy rendben, de akkor nem lesz garancia, ő azt írja, eddig minden megérkezett. Kb egy hét múlva ír, hogy mi van, ő még nem kapta meg, én írom, hogy már legalább egy hete feladtam. Erre ő hisztizni kezd hogy erre még nem volt példa, és hogy fizessem vissza a pénzét. Ez egy jó trükk gyengéknek. Mert tegyük fel visszafizeted, ő meg röhög a markába, mert ingyen kapott valamit, és még a postát is te álltad. Én mindig elküldtem minden terméket, de vannak örökké elégedetlenek. Sokszor azért kapsz negatívat, mert összefuthatsz az emberi rosszindulattal, ami sajnos nagyon gyakori, leginkább akkor, amikor aprópénzről van szó:((( Úgyhogy jól gondoljátok meg, hogy érdemes-e aukciózni. Én is örültem, hogy végre eladhatom a megunt, vagy nem használt tárgyaimat (fillérekért), amivel másnak örömet szerezhetek, de úgy tűnik, nem érdemes jónak lenni.:(((