Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
-
INAKTIV #216 Mint sok más felhasználó aki több mint ezer pozítiv kiértékelés után lapátra került jogtalannul és igazságtalannul nem vagyok elkeseredve.Vásárlóim mindig meg voltak elégedve a termékeimmel és én is igyekeztem segítőkész lenni.A világ nem áll meg azzal,hogy a két nagy elszállt magától és szinte szabadrablást hirdet a feltöltési dijjal amely egy ilyen kis piacra mint a hazai enyhén túlzás.Egyesek számára egyszerüen értelmetlen a termékeik eladásával foglalkozni.De még szerencse,hogy ujabb oldalak indulnak és a hibákat kiküszöbölve már jóval felhasználó barát üzlet politikát képviselnek.Én is figyelem ezeket az oldalakat.Sőt ezek az oldalak valódi újításokat és új szint hoznak egy olyan világba amelyet idáig csak két oldal határozott meg nagyrészben.Tehát senki ne essen kétségbe a Vatera és a TV nem a világ és van lehetőség és föleg kedvezőbbek.Azok akik az üzletüket jól és becsületesen csinálták másutt is megtalálják a számításukat és a hű vásárlóik követik őket.Két ilyen uj oldalt is találtam.Az egyik a BOLTAMARSON ők már müködnek a másik a DOBRAVERVE.HU ők még az oldal alakításánál tartanak,de már igy is sok az újdonság náluk.Elsősorban a könnyű kezelhetőség ami tettszik és a licit végét jelző pontos óra amely nem igénnyel frissítést.Érdemes nyitott szemmel járni hiszen a pénzünkről van szó és hát nem mindegy mirre költjük vagy kik rabolnak ki minket !