675
Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
  • Tomika24
    drága v nem drága , ez relatív..nekem nem az , sztem korrektek a költségek.
  • kombajn59
    Lehet,h nem értem, de ez a véleményem :)
  • kombajn59
    Pont ezekkel volt a baj szerintem, akik felrakták a sok értéktelen vackot...
  • Carlos
    Amíg csak vásárló vagy, addig szerintem nem igazán érted ezt. Úgyhogy a kommentedet invalidnak tekintem. :D

Amiket én eddig vásároltam és eladtam azok már nincsenek a Vaterán. És szerintem vagyunk igy egy páran ezzel.
    Nem temetem őket, de ha így marad a Vatera és nem képes lépést tartani a konkurenciával, akkor átmennek oda az emberek. És akkor aztán már bukta van.
  • Tomika24
    igen ez igaz
  • hunbasser
    azoknak,akik csak pár terméket raknak fel,azoknak tényleg megéri,de akik sok olcsó dolgot,azoknak nem :D
  • Tomika24
    sztem ez a minimális díj belefér..én 1cer vásároltam vaterán egy dvd-t és elég jól jártam,azóta nézegetem ha van rá időm.. jódolog...
  • kombajn59
    Én elhiszem, hogy sokaknak nem tetszik, hogy fizetni kell a feltöltésért, valahol meg is értem őket. Viszont ezzel a lépéssel tényleg sikerült kisöpörni sok olyan hirdetést, ami jó, hogy már nincs az oldalon. Persze a megfelelő következtetéseket le kell vonni az oldal "gazdáinak". Én azért még nem temetném őket.
  • Aramir
    Ja, hát igen, van még mit fejleszteni, csak sokan meglátják a dizájnt, ami kb olyan, mint ami a betárcsázós net korszakában volt divat, aztán levonják a következtetést, hogy gagyi az oldal :D
    Én azóta vagyok ott, amióta elkezdődött ez az egész hercehurca a Vaterával meg a TeszVesszel, azóta sokat fejlődött, és folyamatossan csinálják, menet közben, úgyhogy sokszor azért nem jönnek be az oldalak.

Van még 1-2 alternatíva (topicit.com, auxx.hu), de ide költöztek át legtöbben, legalábbis itt van fent a legtöbb termék a teszveszen és a vaterán kívül.
  • Carlos
    Nem a kinézetre gondoltam. Amúgy jómagam is programozó vagyok, úgyhogy nem igazán érdekel a kinézet. :D
    Működésbeli dolgokra gondoltam.
  • toto2700
    már van is konkurencia és ingyenes: http://www.boltamarson.com/
  • Aramir
    A kinézet ne tévesszen meg :D Az lesz az utolsó, amit a fejlesztő megfog csinálni, mert az a legkevésbé fontos. A sebességen sokat javítottak már, meg a kezelhetőségen is, a kategóriákat is egész jól megcsinálták, illetve készül a feltöltő programjuk is. Hirtelen minden a nyakukba szakadt, és ez egy kisvállakozás, nincs 10 programozójuk ilyenekre :D
  • Carlos
    Megnéztem a zsibvásárt, elég korrekt kis oldalnak tűnik. Viszont még nagyon gyerekcipőben jár, otthonról szerintem írok a fejlesztőknek egy mélt, hogy mit kellene belerakni, hogy méltó konkurenciája legyen a vaterának.
    Ebben az oldalban nagy lehetőségek vannak!!!
  • Carlos
    SZerintem ha megjelenik a konkurencia, akkor szépen átmennek oda az emberek teszem hozzá hozzá nagyon helyesen.
    Énsem teszem ki a 30K-s és a 40K-s legóimat és ahogy nézem nagyon sokan igy vannak ezzel.
    A tulaj meg rábaszik, mert a hülye nem képes felfogni ésszel, hogy a sok kevés több, mint a kevés sok.
    Szerintem 1 éven belül borul a vatera, ha ebben a formában marad ill. hagyják.
    De legalább teret adnak a konkurenciának, akiknek most igen nagy esélyük van!!!
  • Aramir
    Dehogy, a szerverük bőven bírta, még többet is elbírt volna, ha jól emlékszem ezt nyilatkozta valamelyik fejes. Inkább az új tulaj akarta így gyorsabban visszaszerezni a befektetett pénzét szerintem.
    Sajnos a kisebb választék miatt eltünt sok vevő, sok eladó is lelépet éppen ezért. Én még próbálkozom, mert sajna a többi kisebb oldal még nem olyan látogatot, de ha azok beindulnak végre (főleg a zsibvasar.hu, mert oda cuccoltam át), akkor pápá vatera.
    Ja, és háromhetente eltünik kb 50 ezer termék Három hétre lehet max kilistázni az árut, már csak kb 660 ezer termék maradt az egykéri 1.9-2 millióból.
  • Carlos
    Hát igen.
    Aszongyák, hogy igy sokkal jobb lesz nekünk, mert átláthatóbb a termékkínálat.
    Aha...olyannak akarták. De szerintem ez igy ebben a formában szerintem perec.
    VAgy nem birta a szaros kis szerverük a feltöltött termékeket? Szánalom.
  • Aramir
    Én meg számtech cuccokat nem találtam, ami kellett, kivéve kettő alaplapot, de azokra is hetekig kellett vadásznom, mire kaptam értelmes áron :(
  • Carlos
    Azt vettem észre magam is, hogy amit eddig kerestem, az a feltöltési díjjak bevezetésével egyszerűen kihalt.
    Normális lego szetteket nem lehet a vaterán venni és ez annak köszönhető, hogy bevezették ezt a f***got.
    Szerintem ez egy nagyon nagy hiba volt.
  • INAKTIV
    Na igen a kérdés ez lett volna:Melyik a jobb aukciós oldal? Melyiket ajánlanád bizonyos kategóriákban?
    Egyiket sem ajánlom! Már vannak náluk kedvezöbb oldalak akik a felhasználókat már partnerként kezelik.Ezek az oldalak már talán valóban hosszabb távra terveznek és alapjában mindenki tudja és el is fogadja ,hogy ingyen nincs semmi de legalább ne vegyenek senkit hülyére.Ne csak a szabvány leveleikkel válaszoljanak a problémákra amelyekből semmit se oldanak meg.Vegyék végre észre ők a szolgáltatók és ők vannak a felhasználókért és nem forditva.Ők élnek a felhasználókból és ha ők nincsenek nekik annyi!Senki ne féljen és vállalja az újakat.Egyszer a mai nagyok is kezdők voltak és talán akik most kezdenek tanultak a hibákból.
  • INAKTIV
    Mint sok más felhasználó aki több mint ezer pozítiv kiértékelés után lapátra került jogtalannul és igazságtalannul nem vagyok elkeseredve.Vásárlóim mindig meg voltak elégedve a termékeimmel és én is igyekeztem segítőkész lenni.A világ nem áll meg azzal,hogy a két nagy elszállt magától és szinte szabadrablást hirdet a feltöltési dijjal amely egy ilyen kis piacra mint a hazai enyhén túlzás.Egyesek számára egyszerüen értelmetlen a termékeik eladásával foglalkozni.De még szerencse,hogy ujabb oldalak indulnak és a hibákat kiküszöbölve már jóval felhasználó barát üzlet politikát képviselnek.Én is figyelem ezeket az oldalakat.Sőt ezek az oldalak valódi újításokat és új szint hoznak egy olyan világba amelyet idáig csak két oldal határozott meg nagyrészben.Tehát senki ne essen kétségbe a Vatera és a TV nem a világ és van lehetőség és föleg kedvezőbbek.Azok akik az üzletüket jól és becsületesen csinálták másutt is megtalálják a számításukat és a hű vásárlóik követik őket.Két ilyen uj oldalt is találtam.Az egyik a BOLTAMARSON ők már müködnek a másik a DOBRAVERVE.HU ők még az oldal alakításánál tartanak,de már igy is sok az újdonság náluk.Elsősorban a könnyű kezelhetőség ami tettszik és a licit végét jelző pontos óra amely nem igénnyel frissítést.Érdemes nyitott szemmel járni hiszen a pénzünkről van szó és hát nem mindegy mirre költjük vagy kik rabolnak ki minket !
  • Loál János #215
    Mennyit kaptok a finom reklámért?
  • f4ember
    én sem nagyon hiszem hogy 1200ért vetted meg, de azt elhiszem hogy jóval olcsóbban hozzá lehet jutni a dolgokhoz, mint a bolti ár.
  • bobo22
    tényleg, 1200? nem nagyon hihető....
    bár én is indítottam már 1Ft-ost, és tényleg elég olcsón elment a termékem (mondjuk nem buktam rajta)
  • mohamed
    Minden portálon bepróbálkozol a hülye, átverős szövegeddel? Vigyázzatok vele, az sem igaz amit kérdez, sohasem vett laptopot (mást sem).
  • f4ember
    rengeteg hülyeséget lehet találni ezen a vaterán, de mindemellett sok hasznos dologra is bukkantam!
  • riddin
    Hát jaja, lehet, hogy ez is oka az 1 Ft-os aukcióknak.
  • kirula
    Köszönöm szépen a jótanácsokat! Így már sokkal nagyobb biztonságban fogok vásárolni!
  • Bantumik
    26-ig sok idő van még, azért addig van egy pár cucc, ami lezáródik..
    Remélem még sokan köztetek fogtok jól járni, hisz ebben a ramaty gazdaságban egy kis vásárlási öröm igazán jól jön szerintem..
  • riddin
    De már nem sok időd van, mert 26án vége lesz ennek az akciónak. Én még bepróbálok egy-két terméket.
  • Loál János #206
    Carlos jól beszél, szépen meg kell nézni az eladó előéletét, abból sokminden kiderül.
    Én sokszor intéztem postán az átvételt, egyszer volt olyan, hogy a postás szarta nálamhagyni az értesítőt, hogy csomagom jött, de az eladó azonnal elküldte a szkennelt feladóvevényt, amivel lementem szépen a postára, ott meg előkotorták a küldeményt.
    Ennek előfeltétele persze, hogy legalább ajánlottan kell feladatni az eladóval a csomagot, értékesebb árunál meg célszerű értékbiztosítással, egyedileg kezelt csomagként.
    Én mindig kérni szoktam, hogy a feladáskor küldjenek emailt, és akkor be lehet határolni, hogy nagyjából mikor kell érkeznie a csomagnak.
  • Bantumik
    Gyerekek, licitáltam 1200-ért egy laptopra, és elvittem! Senki nem licitált felül. A főoldalon lévő 1 forintos aukciókra kattintottam, és piszok mázlim volt. Érdemes kipróbálni egyébként, mert vannak olyan termékek, amiket más nem néz meg, és akkor el lehet vinni jóval olcsóbban...
  • Carlos
    Engem még sose vertek át, kábé 2 éve használom. Adtam is vettem is.
    Meg kell nézni az eladót, hogy milyen értékelései vannak éshogy miket adott el. Ez alapján jól be lehet határolni, hogy kitől érdemes vásárolni.
    Amúgy én az esetek nagy többségében a személyes találkozást javaslom, mert akkor biztos, hogy megkapod a cuccot.
  • kirula
    aki már vásárolt vaterán, annak mi a véleménye az egész dologról? milyen gyorsan kapod meg a terméket? volt már rá példa hogy átvertek valakit?
  • Vviikkttoorr
    'ft-ról induló... helyett 1 ft-ról! Bocsánat :D
  • Vviikkttoorr
    Ezt most nem értem. Azt tudom hogy vannak ' ft-ról induló aukciók de mire lejárnak addigra felmegy az áruk. Vagy ha nem erre voltál kíváncsi akkor világosíts fel:)
  • Ropika26
    És ha mondjuk a felajánló egy cég lenne, akkor vásárolnál tőle? Mert ha jól néztem most van egy 1Ft-os akció. Cégek ajánlanak eladásra új termékeket és csak 1Ft-ról indulnak.
  • zsivkov
    megvolt a tanulópénz, legközelebb majd óvatosan vásárolj! ;)
  • bakosla24
    Örökös probléma ez a netes fizetés/utalás, szerencsémre eddig nekem nem volt semmi problémám ebből kifolyólag. Körültekintően kell lebonyolítani az adás-vételt.
  • Vviikkttoorr
    Hát nincs sok tapasztalatom róluk, csak másoktól hallom a sok negatívat,
    ennyi az egész! Biztos ott is van korrekt,de inkább ülök a selyhajamon! :D
    De tényleg ebből lehetett tanulni,hogy legközelebb olyantól vásárolok akinek 90-95 % a pozitív! :)
  • Ropika26
    Hogy, hogy ennyire negatívan nyilatkozol a a rendőrökről?