Vatera vs TeszVesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaj ne csináld már!
a topic témájához kapcsolódva a kép adjon helyettem választ;) Amúgy tedmosbyisajerk! örülnél a lének mi? :D
jaj ne csináld már!
Te szabtad õket,hogy kiváncsi vagy rá...mert csak akkor lenne értelme ezt kérdezni:P
De amúgy szerintem a szabályzat nem nagyon tud bármiféle határt szabni a szerencsédnek ami vagy van vagy nincs.
3000 Ft-ig A végsõ ár 4%-a
3001 Ft - 60 000 Ft 120 Ft + a 3000 Ft-on felüli rész 3%-a
60 001 Ft - 300 000 Ft 1800 Ft + a 60 000 Ft-on felüli rész 1,5%-a
300 000 Ft felett 5500 Ft + a 300 000 Ft-on felüli rész 0,5%-a
Teszvesz nekem 5 napon belül küldte a levelet ami újrahasznosított papírból készült és felszólított, hogy hasznosítsam újra.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Bemész a bankba, megkéred a kedves hölgyet, hogy szeretnéd ennek a számlaszámnak a tulajdonosának nevét cimét, és odamész a fogdmegekkel!
Þór vígi þessi rúnar
Van egy leirás és aztán anyi. Mondjuk gyanús az egész, mert elég hülye lehet az (és meg is érdemli), aki látja, hogy van 246 és 136 negatívja és tõle vásárol.
Þór vígi þessi rúnar
Engem csak 4400-al rövidített meg. Minden vásárlás elõtt megnézem az értékeléseket. Hát erre legmerészebb álmaimban sem mertem gondolni, hogy ilyet csinál valaki. Tanultam az esetbõl, ezentúl sokkal alaposabb leszek.
Azzal pedig teljesen egyetértek, hogy a vaterázók biztonságát kellene növelni, nem az oldalt újítani.
Én is úgy kalkuláltam, ahogy ezeket az információkat olvastam, és megtaláltam az álneveit, hogy kb. 2-3 milliót összegyûjtött. Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy ezt meg lehet úszni. Fõleg, hogy volt olyan aki személyesen is találkozott vele.
Kiváncsi leszek, hogy ennek mi lesz a vége. Bízom benne, hogy a vatera is szigorúbb lesz az eset után. Én annak is örülnék, ha lakcímet is kérnének és nehezebb lenne a regisztrálás."
Szinte minden héten van egy ilyen volumenû....
amikor veszek vmit elõször megnézem hogy az eladó eddigi vevõinek milyen véleményük volt és úgy döntöm el hogy vegyem vagy ne...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
.: mobilize.hu :.
jól jártál vele
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Mint régi vaterás /200 feletti adás-vétel bátran tudom ajánlani. Csináltam már tranzakciót 1Ft.-érd de volt már 300 000-ért is/müszerész eszterga/ Ma már a szigorított reg. miatt nagyon kevés a szélhámos, de van. A minõsítések nagyon sokat számítanak, elsõsorban erre kell vigyázni. Nekem egy negatívom van, az se az én hibámból. A jutalék teljesen elfogatható, ha kimész a használt piacra ott is fizetni kell helypénzt. 6% csak 20 000-ig van ahogy nõ az eladási érték úgy csökken a jutalék /100 000- nél már csak 4,4%. Nagyon sok embert megismertem így a vaterán keresztül. Nekem nagyon tetszik és szórakoztató, fõleg mikor az utolsó percbe ér a licit.