• peat666
    Memóriánál gondolom csinálnak egy módosított szabványt majd és kész, ami csak olvasható. Egyébként a dvd és blu filmeket nem tudod betenni a megfelelő pc-s optikai olvasóba?! :) szóval nem értem mi a gond.

Blu meg alapból is azért kerekedett felül mert a Ps3 segítette az eladásokat, szóval tényleg gyenge a teljesítmény. Ugyanakkor Sötét Lovag szintű filmek sem jönnek egyfolytában finoman szólva és gondolom sokan szeretnek nosztalgiázni, vagy kisebb filmeket megnézni. Dvd-nek meg ez az előnye meg fog maradni, olcsó, mindenki ki tudja adatni rajta a filmjét, képe meg viszonylag elmegy, még egy 82 cm-es hd readyn is okés, felette válik értelmessé a blu, meg egy jó hangrendszerrel. De ez már inkább egy réteg igénye mint átlagigény, így persze hogy nehezebb a dolguk. Az idő meg már tényleg nem mellettük szól, mondjuk részemről nem sajnálom, memória alapú tárolókat én mindig is jobban szerettem mint optikait. Kevesebb hely, olcsóbb olvasó, kevésbé romlik el, bizonyos lejátszókhoz képest (x360 is az elvileg..pl) hangtalan működés.