Az én gondolatmenetem sajnos teljesen fordított. Én még mindig megelégszem az 51 cm-es CRT tévével. Miért is? Nos, van vagy 25-30 filmem DVD-n - film szempontjából nagyon válogatós vagyok ugyanis -, én nem lehet ezeket egyfolytában nézni. Mellette marad a tévéműsor, ami meg olyan, amilyen. A mai tévéműsorokhoz én luxusnak tartok egy nagyképernyős HD tévét venni. A híradót meg tudom nézni a kicsin is, a többi meg nem igazán érdekel.
Szóval, ha énrajtam múlik, sosem fog a brluréj elterjedni, hiszen még a 720x576-ot sem tudom kihasználni a tévén, nemhogy az 1920x1080-at. Persze tudom, hogy nem kizárólag az én kedvemért fejlesztik, de egy kicsit én is abszurdnak tartom egy még kiforratlan technológiába ennyit ölni. Hogy mást ne mondjak, én voltam a világon az utolsó, akinek DVD-lejátszója lett. Miért is? Nos, azért mert akkor már meg lehetett venni 10 000 Ft-ért, míg ezzel szemben a nővérem lejátszója, amit 3 évvel korábban vett az majdnem 40 000 volt, és nem kezeli a DivX-es cuccokat. Még egy szar AVI sem megy rajta, MPEG dettó. Akkor ezek szerint én sokkal jobban jártam, hogy egy kicsit kivártam. Ezzel is ki fogok.