• Sir Quno Jedi
    1. Eddig is szmog volt ilyen időben, kutyát nem érdekelte, DE most EU, jujajjj, fussunk... (pl. szomszédaim vegyestüzelésűitől meg lehet fulladni mindig, nem csak most)
    2. Átálltak a gázbaromság miatt olajra a nagyobb üzemek, távfűtés, miegymás, ami NAGYSÁGrenddel joba szennyez, na vajon miért van szmog?
    3. Szombaton, mikor alig van forgalom, nyilván nem az autóktól lett a szmogriadó.
    4. Senkit nem izgat a korlátozás, néhol szinte egy az egyben vannak a páros és páratlan rendszámú autók a belvársosban.
    5. Keresztülvágtam az egész városon és egyetlen rendőrt, vagy rendőrautót sem láttam, mivel nyilván nekik is kínos az egész.
    6. Akinek melója az autó, az úgysem fogja letenni és igaza is van.
    7. Ha korátozzák az autóm használatát FELÉRE, vajon arra az időszakra a kötelezőt és a teljesítményadót is fizetik helyettem (+zöldkari kitolva dupla időre, vizsga érvényesség szintúgy stb.). Vannak itt komoly alkotmányossági problémák is.
    8. BKV direkt szenyózik, mivel vasárnap telis-teli volt a Metró ellenőrökkel, pl. Deáknál az átszállásnál (rendik nem?).
    9. Azt mondják, forgalmi felmutatásával lehet BKV-zni, ezt mégis hol mondták hivatalosan és igaz-e vajon?! (biztos apróbetűs :D)
    10. Vajon szombaton bejelentve mégis hogyan tudják átszervezni az emberek az életüket HÉTVÉGÉN a következő hétre. Manapság úgy kirúgnak a melóból, mint macskát szarni, ha nem vagy ott időre, ergó te is szarni fogsz a szmogriadóra (vagy bármire).
    11. Van páros és van páratlan rendszámú autóm is, akkor most mi van? (kollégáim is ezen gondolkoznak, hogy vesznek még autót)

Még sorolhatnám, de ez is kb. akkora bullshit, mint a gázpánik.