• NintendoGC
    "A Pirate XP gondolatmeneted hibás...erre építve fokozzuk tovább, csak hogy lásd mi a gond. Használjunk DOS-t! Boot idő 0,1S, ram fogyasztás 512 kilobájt, video memória 64 kilobájt...minek az a qwa ablakkezelő rendszer, csak lassítja a gépet! Minek CD olvasó, ha floppyról is megy minden! Elég ennek 8MHz-es processzor akkorsem fogok venni 486-ost, hiába mondják, hogy használhatóbb a Win 95! Ki a tököm akar egyszerre 2 programot futtatni? Elég 1 többre úgysem lehet figyelni. Nevetséges 166Mhz-ez gépigény..nekem a Dos 8MHz-en is megy de állítólag még Commodore 64-re is portolták. Minek??? Hát C programozáshoz bőven elég még sok is! pascalhoz is gyors! Vannak alatta jó számlázó programok, szótár és zenelejátszó programok! Képnézegetők! Játékok! Na majd én akkor váltok legalább Win 3.11-re ha kisebb lesz mint a DOS és többen megerősítik, hogy gyorsabb is a boot idő mint a jól bevált DOS-omon. Egyébként parasztvakítás, és a mocskos nacionalista kommunista mindenista MS teletolta képprogramokkal ígymár a kenyérpirító sincs biztonságban. Nem köszönöm nem váltok a DOS ról. Jó nekem a 8 megaherc..és gyors is..elég a 8 bit minek dobálóznak 16 al. Kéremszépen mikrokontrollerekkel minden megoldható."

Nagyon komoly duma.. totál egyetértek!!