• Ravkin
    Először is macleod2005

Csak megemlítem hogy először volt az a bizonyos ms dos, amiallatt a játékok is mentek persze. Aztán a dosra jött a win3.1 de az nem futtatta a dos játékokat. Az igazi áttörést a win95 jelentette ami dos alapokon működött és igen hatékonyan futtatta a dosban is jól műkődő játékokat, aztán lett a stabilabb szintén dos alapokon a win98, majd egy újabb próbálkozásképpen a win millenium ami a win98 ra épült viszont a dos már nem volt elérhető benne. Itt ez az ág meg is szűnik, az xp nt alapokon nyugszik vagyis a win2000 továbfejlesztett változata.

Palinko

Imádom amikor a viták közepette és a személyes megyőződés fitoktatása céljából bizonyos emberek hirtelen megfeletkeznek bizonyos " szerintem általuk is ismert " egyszerű tényekről. Merthogy... őszintén megmondva nem tudom miért várta bárki is hogy pl vistának kevesebb legyen a hardverigénye, jó persze... tudom hogy talán sok amit a vista kajál meg elég optimalizálatlan de ettől függetlenül, te már hallottál olyanról hogy egy program fejlesztése közben hirtelen kevesebb helyet foglalt ? Vagy + funkciók hozzáadása után kicsit gyorsabb lett ??? Haladni kell a korral ebben igazad van, és a kornak vannak bizonyos elvárásai amihez ha nem is egyik napról a másikra de lassan a windowsnak is fel kell zárkóznia, a program kód kiegészül, növekszik a terület és a hardverigény, ami még az igazság része és talán most még nem is látjátok, hogy a pc-s hardverek egy idő után annyira fel fognak nőni hozzá hogy ez egyáltalán nem fog gondot okozni senkienek sem, bár tegyük hozzá elméletben ma sem okozhatna senkinek gondot, csak ugye xy felteszi a régi szar gépére a vistát/7-et és aztán csodálkozik hogy nem működnek jól a dolgok. Akik vadiúj gépet vettek és mondjuk nem alsó kategóriát azok vistát használnak ennyi... Egyébként ha nem tudnád elárulom neked hogy a windows 7 a vista egy jóval optimalizáltabb gyorsabb verziója a vistának, lehet hogy többet fog foglalni de gyorsabb, okosabb lesz, és ez a lényeg.

Azokat meg csak sajnálni tudom (vajon-kiki) akik keverik a szezont a fazonnal, és nem az új gépükre raknak új oprendszert, hanem új oprendszerhez akaranak új gépet venni.