FoodLFG#20
Igen, én is gondoltam arra, hogy ez nem teljesen normális, és én is a tápra gyanakszom.
Olyan dolgok történtek pl, hogy régebben ebben a konfigban több éven keresztül ment egy Quantum 80 gigás és egy Samsung 120-as (ez egy elég régi abit nf7-es konfig). Később a 80-ast lecseréltem egy Samsung 250-esre, ami szintén jól ment egy darabig. Később viszont egyszerűen nem akart bootolni vele a gép (el sem jutott odáig). Úgy értve, hogy kapott áramot a rendszer, mert felpörögtek a ventilátorok és az alaplapon is világítottak a ledek, de bekapcsolás után kb 2 másodperccel később az alaplap készenléti állapotba váltott vissza és leállt a hűtés is. Visszavittem garanciába a 250-est és kicserélték egy Seagate-re. Ezt az új HDD-t is beépítettem a 120-as mellé (az folyamatosan benne volt, mert azon van az OS). Szóval a Seagate is ment egy darabig (kb egy hónap), de később ugyanúgy meghalt ugyanazokkal a tünetekkel. Itt kezdtem gyanakodni, hogy valami a géppel nincs rendben, de érdekes módon a 120-as, ami végig a gépben volt és most is ott van, azzal semmi baj sincs. :/
Mindenesetre most már nagyon nem foglalkoztat az a régi gép, ameddig megy addig megy aztán kuka..