Érkezőben a 2 TB-os merevlemezek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minnél nagyobb egy merevlemez, annál lassabb az elérési út (fõleg az SSD szegmensben) bár én nem bíznék annyi adatot egy vinyóra...
Bocs de azért ezzel nem értek egyet...pl: New WD caviar 320 GB-s winyóm 9.2 cm-s hûtés (elölrõl a ház belsejébe fújó) mellett 26 fokos, hûtést kiiktatván felmegy 67 -re...ami kicsit sztem. forró, de még talán elzötyögne 1-2 évet vele (tavaj nyári 37 fokos meleg mellett hûtéssel 37 fokos, nélküle 84 fokosra ment fel, ami már elég gázos) tehát kell nekik hûtésrõl gondoskodni, különben hamar bevégeztetik neki, sztem...
Az rendben van hogy felforrósodnak, mert az nekik az üzemi hõmérsékletük. Tervezéskor eleve számolnak vele. A garanciának sem feltétele a hûtés megléte, tehát a gyártók vállalják, hogy az azon a hõmérsékleten érzi jól magát amin pörög.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A samsung még eléggé halk is. A WD-nek elég hangos a seek zaja, de egyébként (nyugalmi állapotban, vagy folyamatos olvasás/írás seek nélkül) elég csendes ez is.
Korábbi samukról én is hallottam rosszat, de az újabb modellekrõl még nem.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az a 7200 rpm miatti tetû alacsony frekvenciájú rezonálás az kikészít. Bár ez szaros sámsung, nem is veszek soha többé ilyen szart. Fõleg nem a másik 5 éves több gigabájtni bad sectoros sámsung mellé.
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
aki elolvassa fasz
Meghonosodott, csak épp olyan agyatlanul hangzanak a mértékegységek, hogy csak a kockák használják õket (õk bezzeg mindig kioktatják a fórumokon a nemkockákat, hogy GIBIbájt meg MEBIBIT meg anyádat, használja a hóhér ezeket az idióta neveket.)
Szóval 1.000.000 byte nem 1 megabájt (M😎 hanem 1 mebibájt (Mi😎, a terásnak nevezett vinyó pedig pontosan egy TEBIBÁJT kapacitású.
(tisztelet a kivételnek)
Igenis 750GB van azon a 750-es vinyón.
a "mega", "giga", SI szabványos mértékegység, tessék utánanézni.
Számtechben mebi és gibi van helyettük az 1024-es váltószámhoz!
google-zzon rá aki ennyire friss hús még 😊
és tessék up-to-date oprendszert használni ami már ezt az elõtagot használja...
"annál több fel nem ismert terület lesz"
fel nem ismert! érted! ROTFL! :-))))
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Olyan dolgok történtek pl, hogy régebben ebben a konfigban több éven keresztül ment egy Quantum 80 gigás és egy Samsung 120-as (ez egy elég régi abit nf7-es konfig). Késõbb a 80-ast lecseréltem egy Samsung 250-esre, ami szintén jól ment egy darabig. Késõbb viszont egyszerûen nem akart bootolni vele a gép (el sem jutott odáig). Úgy értve, hogy kapott áramot a rendszer, mert felpörögtek a ventilátorok és az alaplapon is világítottak a ledek, de bekapcsolás után kb 2 másodperccel késõbb az alaplap készenléti állapotba váltott vissza és leállt a hûtés is. Visszavittem garanciába a 250-est és kicserélték egy Seagate-re. Ezt az új HDD-t is beépítettem a 120-as mellé (az folyamatosan benne volt, mert azon van az OS). Szóval a Seagate is ment egy darabig (kb egy hónap), de késõbb ugyanúgy meghalt ugyanazokkal a tünetekkel. Itt kezdtem gyanakodni, hogy valami a géppel nincs rendben, de érdekes módon a 120-as, ami végig a gépben volt és most is ott van, azzal semmi baj sincs. :/
Mindenesetre most már nagyon nem foglalkoztat az a régi gép, ameddig megy addig megy aztán kuka..
https://twitter.com/foodlfg
Angol wiki
Magyar wiki
Figyeljetek tehát van egy 750gb-os van rajta 700GB nézzük csak meg kisebb mértékegységbe.
700GB = 716 800 MB = 734 003 200 KB = 751 619 276 800 Bájt
Tehát a bájtban nézzük meg csak az elejét na ott van a 751 -es szám!
Ha a bájtban kapott számot átváltjuk Gb-ra de nem az 1024-es rendszerben hanem a kerek 1000-esben akkor megkapjuk a 750 GB-ot. Így szokják ezek csinálni.
Van nekem egy usb kulcsom 4Gb valójába 3,71 Gb ha feljebb váltjuk kisebb összeget kapunk mert 3,71gb az 0,0036 TB kevesebbnek látszik de ha megnézzük bájtban ezt a 3,71gb-ot akkor megkapjuk szépen a kerek 4 000 000 000 bájtot.
Ez csak nézõpont kérdése attól függ milyen mértékegységbe nézzük az adott adatot úgy változik.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Számítástechnikában megszokott az 1024-es szorzó az SI által mondott 1000-es helyett. Azonban a merevlemezgyártók nem alkalmazzák az 1024-es szorzót és azt mondják meg, hogy SI-ben mennyi gigabájt/terabájt felhasználható terület van rajta. (Ezt kell átalakitani az 1024-es szorzóval vett giga/terabájtra.)
Persze vannak ötletek, hogy névben különböztessük meg a kétféle szorzót, de ez nem nagyon honosodott meg.
szóval egy jófajta táp és egy szünetmentes javasolt, ha a winyók úgy halnak nálad.
\"The voices are back... Excellent.\"
Persze örülök a fejlesztéseknek.
https://twitter.com/foodlfg
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A 200 gigás is 190 giga csak. De már mondtam régebben is, hogy ebbõl kurva nagy balhé volt az Unióban.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
De nem jobban hangzik, hogy 1TB (vagy akár 1000G😎 mint 954???
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Next PC upgrade: 2022
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT