King`s Bounty: Armored Princess
-
patrikdg #543 Tapasztalataim Baal fődémonnál: Nekem egyszeri próbálkozás után sikerült megölnöm. Amiket érdemes használni, hát nekem a szent és a sima lovag tette ki a seregem nagy ütőerejét. Nagyon szívósak és erősek is ezeket mindenképp ajánlom, ha mindkettöt viszed egyszerre mégjobb
. Meg persze az inkvizítor Baal ellen nagyon hatásos azt is érdemes vinni, már csak azért is mert 1 távolságsebző mindenképp kell a csapatba. Én sárkányokat nem használtam a csatában mivel a fekete és és a vörös sárkány nem tűl előnyös Baal-nal. Tapasztaltam is fekete sárkány jóval kevesebbet ütött a többi egységemnél. Emerald Dragont viszont asszem érdemes vinni, csak én nem tudtam mert már nem volt honnan vásárolnom
. Én 51-es szinten harcossal mentem neki Baal-nak és ezzel az összeálítással másodszorra már nem volt nehéz a csata. De akik nagyon szenveden a fődémonnál azok probálkozzanak minél többet, ugyanis Baal képességei(démonidézés,kardcsapás,stb.) nem egy megadott ütemben aktiválódnak hanem véletlenszerűen. Szóval az is lehet hogy valami szerencse fojtán egész könnyen lemegy ha pl. csak az egész csata alatt egyszer idéz démonsereget.Mert ilyen is előfordülhat
.
De lenne 1 kérdésem:A játék végén a ranglistán mi határozza meg hogy hányadik vagy?
Azt tudom hogy pontoz a végén de hogy lehet felgyúrni a pontokat? Mert én általában nem végzek jó helyen
.