King`s Bounty: Armored Princess
-
felhivom a figyelmedet az elozo hszem utolso bekezdesere :) en NORMALON legyoztem a vegen, 2ik probalkozasra(elsonel ugye a kepessege miatt elveszett eleg sok unitom... elveztem -.-) :)
-fejlesztettel targyakat?
-lenyomtal minden hunteres szerzodest?
-beszeltel a tobbi guild vezetojevel? (onekik az kell ugye, hogy a koztes fobossokat lenyomd, utana meg dobjak a jobb unitokat!)
-es ami a legfontosabb: volt gejzir varazslatod?
en a vegen a gejzirrel(sebzi a fobosst is!!) eliminaltam a fobossnal az idezett lenyeket... bar a lenyeim is eleg jokat sebeztek a demonba :)
nem lehetetlen! so"t megkockaztatom hardon sem lehetetlen! :)
szerk: leirom mivel mentem neki a foellenfelnek! :)
-12 Black Dragon
-15 Red Dragon
-175 Horsemen (Armor ability!!!) + stone armor + holy armor lvl3 kepesseg kombo odab*sz :)
-197 Knights (Steel Armor ability!!!) +stone armor + holy armor lvl3 kepesseg kombo odab*sz :)
-22 Cyclops
tudom-tudom! most a hozzaertok zughatnak kanonban, hogy miert vittem veres sarkanyt a demonok ellen?! miert? az okat en sem tudom... ez a resze a csapatnak szimplan erzelmi jellegu (igy is belefert) :DDD amugy viccen kivul nem akartam nagyon kavalkadot... a sarkanyok+kuklopsz az neutralis frakcio ugye+2 human, igy kijott 2 frakciora, slussz... ez meg szvsz belefer... ilyen tierben nem nagyon van meg a zold sarkanyon kivul mas(igen tudom azt kellett volna, mivel az is neutral es jobb demonok ellen!... de en veres sarkany fan vagyok :D) amugy ha nagyon lemegyunk hardcore strategiaba, akkor a foellenfel ellen jobb a veres sarkany lehellete a zold sarkany manaszivasa elleneben! hogy miert? mert a zold sarkanynak oda kell fernie az ellenfelnek(jelen esetben a foboss) es a kor elejen jol "lecsippant" a sarkanyokbol :( mig a veres sarkany szepen tisztes tavolbol fuj 1-et 'oszt hali :)) ja meg van a royal thorn... az meg sajnos joval torekenyebb, mint egy sarkany :)
2 sarkany+kuklopsz takaritott a gejzir utan... a ket agyonpancelozott unitcsomag meg pufolte a fobosst... (ha keves ellen maradt a gejzir utan, akkor meghajigaltam cyclops-szal a fobosst :)
frenzy rulez!
lvl 3 holy armor rulez!
lvl3 gejzir: 1180-2255-ot sebzett ugye (8 unitcsomagra)
+amit lehetett targyakat/kepessegeket ugy kombinaltam, hogy demonoknak jobban sebezzek :)
LEVEL 62 VARAZSLO (ezert szeretem! 6x mehet support spell+pusztitas! gyk 2x varazslas) voltam! (es lehettem volna jobb is minden tekintetben, de mar turelmetlen voltam fejlodni tovabb)
semmi csalas! gyulolom! inkabb ujrakezdem+ordibalok egy jo egeszsegeset... a cheat megoli a jatekot :)
jelige: csak okosan! :]