King`s Bounty: Armored Princess
-
Engem nem az idegesitett fel, hanem a Lizard "hallhatatlan" oriasmonszter... ha egy kicsit figyelmesen jatszol akkor meg lehet csinalni! En is a Ktahunal meg a fobossnal leptem ki nem kicsit idegesen(meg a szpojleres reszen amit lentebb kifejtek)... aztan kicsit gondolkoztam es megcsinaltam :)
amire erdemes figyelni
-Ne tegyel a csapatba ossze-vissza egysegeket :) (moral sokat szamit!)
-ugye nehany targyat is ki lehet maxolni 1-1 kemeny csata aran... aminek a hozadeka a jo sok tapasztalati pont! ;)
-Rengeteg csatat lehet vivni az arena bossokon kivul (hunters guild+targyakat fejleszteni!)!
-Konzekvensen epitsed a karakteredet! Ne tegyel tok ossze-vissza pontokat. (persze van hasznos skill mindharom oldalrol, de...) Menjel ra egy stilusra es azt fejleszt tokig! ***
-Varazslatokkal szinten banj igy!
-Jo ha ismered a fobossoknak a kepessegeit! Mikent sebeznek (tipusura gondoltam!) miegymas! (valamék ellen tok hasznosak a human armoros egysegek pl.! a drillernel meg mielott tamadsz, mindig lepkedj elore MINDEN karakterrel, hasonlo lesz a foellenfelnel is, csak ott lajtosabban)
-Hunterekhez csatlakozz es ott folyamatosan szisztematikusan haladj elore a "szerzodesekkel" ***** ... -> garantalt szintorgia!
-Probalj meg ugy sakkozni, hogy tobb frakciohoz csatlakozol a hunterek utan es probald meg a neked tetszo erosebb lenyeket toborozni ezutan (figyelembe veve, hogy meg mindég nem erdemes kavalkad csapatot epiteni a moral miatt)
-Azert is jo ha azt a kepesseget maxolod ki koran ami a zsakmanyolt aranyat megdobja eleg erosen, mert a boltokbol megtudsz venni minden olyan targyat amit lehet fejleszteni! (miert is jo, meg ha nem is kell? fentebb kifejtettem! utana meg el lehet adni/elpusztitani ha van olyan skilled ami kristalyt, runakat ad... ^^)
hmmm kb ennyi
diclaimer:
ebben a jatekban a kedvencem az a varazslo aki kimaxolja a frenzyt a harcos osztalybol, a krikitus talalatot a "mind" osztalybol es mehet maxra mind3 szfera+disztráksön max+2 varazslat egy korben maxon+mana regen harcban maxon... a tobbit mindég varialom (altalaban meg a kincseket is kimaxolom, hogy doljon a lovetta :D)
huuu a metamorfos szerzodeses ellenfelet amit a hunters guildben tudsz legyozni szpojlerbe teszem, mert nem szeretnem elrontani mas jatekat! amugy b*sz*rsz, ha elolvasod :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!'ssszem az utolso elotti szerzodeses varazslo egy metamorf ellenfel lesz! na oda eloszor bementem eleg nagy mellennyel meg eleg szep szamu Cyclops-szal!... erre a 3ik korben minden egyse'ge't lekopirozta a Cyclops-ra... szerinted??? (meg a tier1-es haromszazakarhanyas egysegcsoportjat is!) azt hittem beszarok... idegbeteg modon kileptem (konkretan szoszerint uvoltoztem es csapkodtam magam korul...) miutan lenyugodtam, utana kitrukkoztem... a rohadekot ugy gyoztem le, hogy CSAK tier1 lenybol bevittem 3000-et es mivel szambelileg felulmultam, nem nagyon tudott az az 1 szerencsetlen lenyen kivul mast lekopirozni ezert agyonvertem! az idiota a jobb lenyeit is lekopirozta az enyimre :DDDDD
de jelentem kimaxoltam azt az alkiegeszitot, amivel te szivsz most! Arena bajnok lettem :)
remelem segitettem! ;)
[Kings bounty HC nerd]
szerk: az a "baj" evvel a jatekkal, hogy ha az elejen nem jol osztod a pontokat es eleg rossz lenykombinacioval dolgozol (+ nem hasznalod ki a fenti kiskapukat), akkor ido utan frusztraloan nehez tud lenni a jatek! anno amikor kijott az alap legend, en is beleestem ebbe a hibaba! Sajnos elotte eleg regota nem nyomtam ilyen tipusu TBS gamet es elszoktam tole... de ha turelmes vagy (magyaran sz*psz az allando ujrakezdessel) akkor megeri a faradsagot, mert meg mindig szvsz az 1ik legjobb jatek amivel jatszottam eddig az eletem soran! (ez nagy szo :D akik regi motorosok, tudjak mirol hadovalok :D)