King`s Bounty: Armored Princess
  • Shockwave
    "megint. Egyébként elég gyenge a Cyclops, plusz gyógyítani se lehet, ezért nem nagyon éri meg használni. "

Time Back varázslat viszont működik rajta... :) Így még harcossal is lehet "veszteség nélküli" végigjátszást csinálni. Az AP szerintem sokkal jobb lett mint a Legends, igaz könnyebb is, és rövidebb. Hát, majd jön a pályaszerkesztő, azzal lehet majd jót szórakozni. Kár hogy multiplayer nincs még benne.

Én az AP-t amúgy a játék feléig vegyes, aztán mihelyst Rehára eljutottam, gyíkember sereggel vittem végig. Nagyon ajánlom őket, mindegyik brutális, de talán a Gorgul/Gorguana kombó a leginkább erős. Főként az a képességük hogy 50% eséllyel újra lépnek ha kinyírtak egy sereget, sokszor egy kör alatt vége volt a csatáimnak. És a Gorgul két mezős támadásával is lehet taktikázni (ne az erős lényt támadjuk hanem a mellette lévő gyengét).

Kíváncsi vagyok az ork kampányra a kiegészítőben, remélem kapunk pár hasznos ork lényt, szerintem a már a Legendsben is nagyon ütős sámán és
    az APre felturbózott Ogre kivételével elég gyengék voltak az orkok eddig.