King`s Bounty: Armored Princess
-
kHares #320 16 nap? Én mindig visszamásztam mindenhova lett is vagy 45 nap. Nézem páran impossible szinten megcsinálták veszteség nélkül, durva.
A Baal csatával megizzadtam, addigi taktikám nem nagyon működött (vörös sárkány + armageddon + timeback aztán pár taktikai deathstar), kénytelen voltam magas physical resiste-ű lényekkel nyomulni. Hard mage volt a hero, fölvásároltam végül minden tárgyat és szétbontottam, néha kifogytam a kristályból de több mint elég volt a végére minden spell 3-as szinten. Rúnákat is hozott kb. két tucatot de lehet más classnak nem éri meg belefektetni.
Sajnos lemaradtam pár jó mage fölszerelésről így csak 67-es int lett meg, azért deathstar a maga 10k sebzésével hasznos volt. Geysir-t lehet használni vagy csak enemy heronak megy? Sehol nem láttam pedig szinte minden csata helyszínen 3x ástam.
40-es szinten meg amikor a követőm ellenem fordult na az szép, közvetlen egy csata után megint 1 csak varázsló lényekkel, akkor váltottam a csak fekete sárkány partira, jó az a mágia immunitás. Amúgy ha immunis meg 95% resist magicra és olyan 80% körül a tűzvédelem mi a fenéért sebzi az armageddon? Ezt nem teljesen értettem, túl táp lenne?
Azt kell mondjam jobban tetszik mint az előző rész. Sok apróság lett belerakva, skillek is jobban balance-olva lettek, néhol fogcsikorgatóan nehéz volt küzdeni pláne varázsló eleje de pont ezért szeretjük az orosz játékokat.