King`s Bounty: Armored Princess
-
Frankus #198 Amit szerintem botorság kihagyni az az Inkvizítor. Az első szigetre vittem kardosokat golyófogónak, royal snaket (amint tudtam), papot és Inkvizítor, íjászt. Kezdésnek snake helyet tökéletes a Köpős növény is.
Aztán még az első szigeten találtam Royal köpős növényt, és vettem egy phantom spellt. Na onnantól easy win volt. Phantom az Inkvizítorra. Gyártasz pillanatok alatt millió raget, és ütögeted vele vissza a gyalogos egységeket. Ha találsz csapda spellt akkor még tápabb a dolog.
Amúgy azzal nem érdemes törődni, hogy ő lehetetlent ír. Azt nézi mekkora az ellen lényeinek a leadership összege szerintem. Ha viszont tele van gyalogos egységgel, te pedig lecsapdázod őket, vagy haraggal visszapöckölgeted, esetleg gyártod a köpős királynővel az egységeket amiket betolsz elé folyamatosan, akkor sosem fog odaérni velük és nulla veszteséggel csinálod meg a csatákat...
Ha pedig kiizzadja az ember a nulla veszteséges csatákat akkor nagyon jól jön a +leadership
Tény, hogy nehezebb a játék, de ha nem érdekel az idő, akkor nem olyan gáz, mert a szigetek között utazgatva lehet jó cuccokat és gyengébb ellenfeleket találni, aztán visszamész a korábbi szigetekre és begyűjtöd a nulla veszteséges csatákat.
Én már 17 napnál tartok és még csak most találtam meg a 7. szigetet.