Én nem teljesen értek ezzel egyet, ettől függetlenül lehet, hogy tényleg neked van igazad. Én úgy gondolom, hogy abban igazad van hogy végtelen tényező befolyásol minket, döntéseinket, de nem értek egyet azzal, hogy nincs választásom. Lefogadom, hogy nem tanultál, illetve nem is olvastál agykontrollról, nem gyakoroltál meditációt, "önkontrollt".
Elgondolkodsz ezeken a dolgokon, és tényleg arra jutsz, hogy az egyén, a saját döntéseid meg minden csak illúzió, egy folyamat, ami akár meg is lehetne írva? Őszintén szólva én nem így látom, nem így érzem. Állatoknál ezt még talán lehetne mondani, hiszen ők tényleg ösztöneik alapján cselekszenek mindent.
Az emberek tudatosan képesek az ösztöneiket befolyásolni, meditációval meg jógával képesek lehetünk akár a halál félelmünket is legyőzni (vagy akár a gondolkodásmódunk megváltozásával), és szintén az agykontrollra tudok utalni ami olyanokra taníthat meg ami szinte hihetetlen.
Az tényleg igaz viszont, hogy véletlen nincsen, úgy értettem hogy véletlenszerűen, tehát nem tudatosan, vagy bármilyen "irányítás", "erő" nélkül.