• ultrared
    Akkor hidd azt, hogy Irán szervezte meg a háborút, de ajánlom, hogy ezt ne nagyon terjeszd... Összeesküvés elméleteket én is tudok kitalálni. Kapásból eszembe jutott vagy három, mondjuk ebből kettő simán magasabb színvonalú mint a tiéd... épp annyi bizonyíték van rájuk mint a tiedre.

Továbbá hidd azt, hogy Izrael nyert és vége a történetnek, aztán ha 40 év múlva visszanézve még mindig ugyanez a helyzet akkor meg... ja ez nem lehet, hisz megmondtad, hogy ez a story már lezárult... Kíváncsi vagyok, hogy a több mint 1 milliárd muzulmán is így gondolja-e...

És továbbra is lelkesen imádd a maga felsőbbrendűségét hirdető cionista zsidóságot és a közel-keletre békétlenséget és háborút hozó Izraelt. Nyugodj meg, hogy ők iszonyatosan magasról tesznek rád, feltéve, ha nem közülük való vagy...

Mindenki azt kapja amit magának főzött...aha...Nagyon okosat mondtál. Akkor most mondjam azt, hogy a zsidóság is azt kapta a II. Vh alatt amit magának főzött, vagy az USA szeptember 11-én amit magának főzött? Végül is te mondtad...

Szerintem a területemre kérdezésem nélkül erőszakosan betolakodót bármilyen eszközzel eltávolíthatom és nehogy már a betolakodó nyivákolja tele a szomszédságot, hogy jajj de hisz ezek védekeznek...hát nem szégyellik magukat?

A 40-es hozzászólásomban nem a palesztinokat mentegettem, hanem szépen elmeséltem azt a nagy mesetömeget amit az egyik ballib televízióban láttam. A magyarországi félreinformáló cionista médiát mutattam be...

Látom a 44-esnek sem jött át az üzenete. Ki a f*szom mondta, hogy a másik oldalon nem voltak/vannak honvédő terrorszervezetek. De kurvára nem mindegy, hogy valaki agresszor, vagy védekező és az se mindegy, hogy ki kezdeményezte az egész konfliktust.

És ne gyere nekem a magyar honfoglalással, vagy esetleg még régebbi mondjuk 2-3 ezer éves sztorival. Azok a korok elmúltak. Megvan a francia forradalom, vagy esetleg a népek szuverenitása mond valamit? Mondjuk a szöveged még 1800 előtt nem lett volna probléma, csak azóta kicsit fejlődött a világ és már nem jófejség csak úgy népeket kényünk-kedvünk szerint megszállni és pusztítani. Bár vannak akik, ezt megtehetik, katonai erejük és mások semmibe nézése miatt és meg is teszik. De ettől még ez egy gyomorforgatóan undorító dolog. Mindegy, hogy Kína teszi Tibettel, vagy Izrael az arabokkal.

Részemről be van fejezve. Így is túl sok értékes időt pazaroltam el az életemből erre a ... mindegy. Jóéjt.