• ultrared

"szerinted mindenki cionista hazug és agymosott aki nem a zsidóellenes neonáci eszméket terjeszti...."

Köszi, hogy megmondod, hogy én mit gondolok, de szerintem ezt inkább bízd rám és főleg ne adj olyat a számba amit még véletlenül sem mondtam. Nem rémlik, hogy én olyasmit mondtam volna, hogy pl a matyohimzes.hu cionista lenne, mert nem terjeszti a Mein Kampf tanait. De még csak kicsit hasonlót sem állítottam.

"A te hiteles médiáidnak csak egy dolog számít, bármilyen konfliktust vagy történést felhasználni a zsidóellenes propagandájukhoz, hazugságokkal, tények elferdítésével.... stb"

Óóóó. És melyik az én hiteles médiám? Nem tudtam, hogy már a BBC is zsidóellenes propagandát nyomat, de kezdek gyanakodni. Talán ők is neonácik, hmmm... sőt, biztos hogy azok. Köszönöm, hogy felvilágosítottál. Én kezdem már lassan érteni ezt a fajta észjárást, tehát bárki aki a cionista zsidósággal szemben bármilyen ellenvéleményt meg mer fogalmazni az neonáci. Hát köszönöm, akkor én inkább maradok a világ nagyobbik felével egyetemben neonáci, mint minden cionista állítást feltétel nélkül elfogadó agymosott. Amúgy aláírásod alapján úgy látom a "duplagondol" már egész jól megy...